dimecres, 16 de març de 2011

El ministre libanès d’Agricultura es reuneix amb el Consell Comarcal del Solsonès


Hussein Hajj Hassan visita el Centre d’Interpretació Turística del Solsonès acompanyat de la direcció del Consell Comarcal i del CTFC

El ministre d’Agricultura del Líban, Hussein Hajj Hassan es reuní dimarts al Consell Comarcal del Solsonès amb el seu President, Marià Chaure, el VicePresident Primer, Albert Muntada, el VicePresident Segon Joan Solà i la direcció del CTFC. El ministre libanès va signar en el llibre d’honor del Consell i posteriorment va visitar el Centre d’Interpretació Turística del Solsonès ubicat dins de la Oficina de Turisme Comarcal del Solsonès.

El President del Consell Comarcal del Solsonès li ha expressat la seva satisfacció per la seva primera visita a la comarca a la vegada que li ha descrit la realitat socio-econòmica del Solsonès. Chaure ha volgut manifestat que “espero que els projectes comuns que realitzem plegats la comarca del Solsonès i el Líban, siguin el punt de partida de futures col.laboracions futures”.

Per la seva part, el ministre libanès va voler remarcar que estava satisfet per la forma de treballar del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el qual està  desenvolupament un projecte al Líban i Síria per a la conservació i gestió sostenible dels recursos forestals i la dinamització de poblacions rurals.