dijous, 31 de març de 2011

El Director General de Joventut inaugura el rocòdrom a La Coma


Toni reig visità espais juvenils de la comarca que s’integren dins el Pla Estratègic de Senyalització impulsat pel Consell Comarcal del Solsonès.

El Director General de Joventut, Toni Reig, acompanyat de l’alcalde de la Coma i la Pedra, Marc Escarré, del president del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure, el Vicepresident Segon del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà i de la diputada, Mireia Canals, inauguraren dissabte passat la segona fase de l’Espai Jove de la Coma i la Pedra on s’hi ha construït un rocòdrom. El club excursionista Prepirineu va fer una demostració d’escalada en aquest espai on s’hi ha habilitat circuits perquè el públic els pugui recórrer.

L’Espai Jove de la Coma i la Pedra s’integrarà dins l’inventari d’espais joves a la comarca del Solsonès, que inicialment s’han  comptabilitzat 22 equipaments, i pretén unificar les instal.lacions destinades als agents juvenils  mitjançant la senyalització i els elements gràfics.

Es va donar a conèixer la imatge corporativa d’alguns espais joves de la comarca, i   el Director General  visità al matí la   renovada Sala Polivalent de Freixinet, acompanyat del consistori de Riner, el vicepresident i Conseller de Joventut del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà i la diputada Mireia Canals.

A la Sala de l’Esplai de Navès es va visitar l’Epai Jove , on s’hi ha fet obres de rehabilitació dins del Pla Local de Joventut 2010/2011, el Director General de Joventut es reuní amb l’Associació de Joves de Navès i el consistori municipal.

Per la seva part el vicepresident i Conseller de Joventut del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà ha volgut destacar “la importància que el Director General de Joventut conegui la realitat juvenil de la comarca tal i com ho demostra les seves dues visites en un espai de tres setmanes, aquesta bona sintonia permetrà tirar endavant nous projectes degut a una forma diferent de percebre sobre el terreny les necessitats dels agents juvenils del territori.