dijous, 31 de març de 2011

El Consell Comarcal del Solsonès inaugura l’Espai Solsonès


L’espai Solsonès serà una instal·lació polivalent a disposició d’entitats i associacions del Solsonès per a què s’hi puguin realitzar reunions, xerrades, cursos, exposicions


El passat divendres 25 de març el President del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure, acompanyat per el VicePresident Primer Albert Muntada i pel VicePresident Segon Joan Solà inaugurà l’espai Solsonès destinat exclusivament a les associacions.

El Consell Comarcal del Solsonès apostant una vegada més pel teixit associatiu de la comarca, ha creat un nou equipament pensat  per a les entitats amb aquesta finalitat. Així, s’ha rehabilitat l’antic Museu del Ganivet i se li ha donat un nou ús: per una banda l’oficina jove comarcal (la part que dóna la carrer Llobera) i per l’altra, l’espai Solsonès destinat exclusivament a les associacions (la part que dóna al carrer de Sant Josep).

L’espai Solsonès és una instal·lació polivalent que es posa a  disposició d’entitats i associacions del Solsonès per a  què s’hi puguin realitzar reunions, xerrades, cursos, exposicions, etc. L’espai està equipat amb mobiliari i un sistema per a projeccions.