dimecres, 30 de març de 2011

Cròniques de bàsquet base


CADET FEMENÍ

CB SOLSONA 47 - CERBERUS ARTÈS 44


Parcials: 10-10, 16-16, 14-7, 7-11
CB Solsona: Maria R , Maria V , Anna S 2 , Júlia F 6 , Anna D, Núria T 11, Maria F 14, Queralt 12, Anna C, Núria C, Cristina 2

*****

Molt ben jugat i treballat, un inici de partit amb molt control i concentració van tornar la confiança i l'entusiasme a les solsonines. El partit es va iniciar amb molt bon marcatge individual i un joc que va anar de menys a més, per arrodonir i sentenciar la victòria en un tercer quart esplèndid.

Les artesenques van haver de recórrer al marcatge en zona, per treure's el domini de sobre i en algun moment vam tenir problemes per crear bones opcions de tir.

L'equip mostra una bona evolució, per millorar un parell d'apunts: el primer,  les taronges saben com marcar bé, tapant al contrari, ho van fer molt bé en algunes etapes del partit, i això vol dir que ho poden fer sempre. El segon, recordar en tot moment que s'han d'assegurar les passades.


CADET MASCULÍ

C.B. SOLSONA 66 – C.B. VIC 57

Victòria de l’equip solsoní

El passat dissabte 26 de març el C.B. Solsona es va enfrontar a un poderós C.B. Vic. Al primer parcial van quedar gairebé igualats, però a la segona part l’equip solsoní va accelerar i va fer un quart perfecte, tant en defensa com en atac, que li va permetre agafar avantatge. Al tercer parcial però, tot va començar a sortir malament, i l’equip de casa va veure com se li escapava la victòria. Per sort, va saber reaccionar en l’últim quart per arribar a un resultat final favorable.


MINI MIXT

CBSOLSONA 76 - NAVÀS 55

Gran victòria

Ens visitava aquesta jornada el Navàs, tercer classificat, que només havia perdut dos partits. Plantejament molt seriós dels solsonins i molt bona actitud des del començament del partit, confiant sempre en la victòria. La primera part acabava amb un ajustat marcador de 33-30 i a la represa es va mantenir l'equilibri durant el 5è temps. Però el bon joc dels taronges va permetre ampliar la diferència fins als 21 punts finals. Excel·lent partit de tots els jugadors. Cal destacar l'aportació del Marc, amb 24 punts.