dimecres, 2 de març de 2011

Cròniques de bàsquet base


MINI MIXT

CB SOLSONA 55 - CN SABADELL 58

La reacció va arribar massa tard

El Solsona i el Sabadell van oferir un partit igualat (4 períodes de victòria visitant, 1 període d'empat i 3 de victòria local). Malgrat tot, el Sabadell va anar sempre per davant al marcador, va saber aprofitar els nostres errors i va arribar a tenir una diferència de 13 punts al seu favor al final del 6è temps. Va ser llavors quan els solsonins van reaccionar i van guanyar els dos darrers temps, escurçant la diferència a només 3 punts. Quan vam creure en la remuntada, es va acabar el temps.


CADET FEMENÍ

CB SOLSONA  39 - MARTORELL A 88

Parcials: 6-19, 10-25, 10-20, 13-24

CB Solsona: Maria R , Maria V, Anna S 8 , Júlia F 2 , Anna D, Núria T 8, Maria F 6, Queralt 13, Anna C, Núria C, Cristina 2

Com s'explica que un equip que fa pressió a tota la pista, el Martorell A, carregant amb el cos i ficant els braços per tot arreu tingui al final del partit 10 faltes i que l'equip que la rep, el Solsona, en tingui 17???

El Martorell és un equip equilibrat, amb almenys 8 jugadores del mateix nivell, amb bona condició física i corpulència que no necessita cap mena de parcialitat per guanyar a la majoria de rivals de la categoria. Sense aquesta parcialitat una derrota d'uns vint punts hauria estat justa, però una diferència de 49 és impertinent, un abús.

Les nostres jugadores van intentar treure's la pressió com van poder, i en algunes fases del tercer quart ho van aconseguir. Tenim un equip en construcció i amb jugadores molt joves que van donar la cara amb esportivitat.

Nota positiva, sabem i aprenem en partits com el d'aquest diumenge, que hem de millorar la condició física i que val la pena fer-ho per gaudir més del joc i també que de la pressió se'n surt combinant amb intel·ligència, força, rapidesa i precisió, la intel·ligència les taronges la tenen i la resta es treballa, endavant doncs.