dijous, 17 de març de 2011

Cròniques bàsquet base CB Solsona


JÚNIOR FEMENÍ

CB VILATORRADA 25 - CB SOLSONA 54

Parcials:  6-3, 8-19, 5-15, 6-17
Jugadores: Raquel A. 10, Judit 7, Marta 7, Belen 3, Núria 7, Nira 4, Raquel E. 1, Carol, Cristina 2, Sheila 6, Estel.  

Partit guanyat merescudament per les Júniors davant el Vilatorrada. Després de moltes derrotes i d’alguna victòria que ajudava a pujar una mica els ànims, les noies del Solsona aconsegueixen una victòria còmoda a partir de la segona part. El gran encert tan dins com fora de l’àrea va permetre un avantatge clar i controlat.

Només cal donar l’enhorabona a totes les jugadores que aquesta vegada sí que han sabut jugar com un equip realment unit!


CADET MASCULÍ

BON PARTIT DELS CADETS DEL CB SOLSONA

El passat  dissabte dia 12 l’equip cadet del C.B. Solsona va aconseguir la seva cinquena victòria contra la Salle-Joviat 1. El primer període va ser dolent en defensa, tot i això el Solsona va estar molt encertat en atac.

En el segon període la defensa del Solsona va millorar notablement i va aconseguir obrir un forat de 14 punts.

Després d’unes rectificacions de l’entrenador, els jugadors solsonins van sortir més motivats a pista, i al final del tercer període, l’avantatge va augmentar a més de 20 punts. L’últim període va ser plàcid i va acabar amb un avantatge de 31 punts. El partit va acabar 63-32 a favor dels solsonins. Els cadets acaben la primera volta amb 5 victòries i 4 derrotes.


PREMINI MIXT

C.B.SOLSONA 55 – PAIDOS 48

Partit que es va disputar molt de tu a tu contra el Paidos,  un club amb molt bona tradició de basquet i un premini ben dirigit per en Jordi Torres (ex jugador i entrenador del Solsona). Al final, victòria solsonina gracies al joc d’equip.

Poc a poc es va notant la mà del nou entrenador Miguel. El premini comença a jugar mes obert i a tallar per rebre, jugadors de gran projecció ofensiva com en David o l’Onix ara són els primers en baixar a defensar. L’Aina està agafant més confiança a l’hora d’encarar la cistella, igual que en Jordi. I el Miquel està agafant més responsabilitat fent tasques de base. En general tot l’equip progressa i fa pinya. Seguim així!