dimecres, 30 de març de 2011

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: ARRELS, 2 – SANT SALVADOR DE CERCS, 1


Arrels: Magí, Ramon, Andrei, Moha, Najim, Jorge, Guilli, Ousama, Ferran, Nourddin, Oriol. També: Òscar

Gols: Oriol, Nourddin

PER FI!!!

            L’Arrels ha trencat una mala ratxa de moltes setmanes sense guanyar, i ho ha aconseguit amb una victòria de prestigi contra el tercer classificat.

            La primera part ha estat molt igualada, sense un dominador clar. Els dos equips es temptejaven, intentant descobrir els punts febles del rival i aprofitar alguna oportunitat. El resultat ha estat que cap dels dos equips no ha disposat de massa oportunitats clares. Per part nostra, ha millorat força la definició, i l’Oriol ha pogut transformar, abans del descans, una de les escasses oportunitats que ha tingut.

            A la segona part els visitants s’han volcat buscant l’empat, però el que ha arribat ha estat el segon gol local. Poc després, però, el Moha ha vist la segona groga i l’equip s’ha quedat amb deu. Malgrat la superioritat numèrica, els visitants tampoc no han trobat fàcilment el camí de la porteria, i la defensa local ha reeixit anul·lant Felipe, el referent ofensiu de l’equip contrari. Aquest jugador ha marcat el gol que tornava a posar el seu equip dins el partit, però poc després també s’ha hagut de retirar expulsat i l’Arrels pràcticament no ha passat més angúnies, especialment quan un altre jugador visitant també ha vist la vermella. Amb superioritat numèrica, l’Arrels ha pogut controlar el partit.

            Aquest resultat ens permet carregar les piles en vistes al derbi local que es disputarà el proper dissabte.