dimecres, 16 de març de 2011

C.E. ARRELS – ALEVÍ B 4a. DIVISIÓ G.3: ARRELS, 5 – SOLSONA, 3


Arrels: Guillem Vilà, David Colell, Ferran Colell, Marc Pujol, Agustin Moreno, Marc Casaldàliga, Kader Guettaf, Agustin Carrizo, Guillermo Morales, Guillem Bajona.

EMOCIONANT DERBI

Bonic, emocionant i intens derbi el que disputaren aquest darrera jornada els alevins de l’Arrels i del Solsona. En joc la segona plaça a la classificació que defensava l’Arrels i que amb el resultat final refermà.

El partit respongué a les expectatives creades, tots dos equips ben posicionats damunt el terreny i amb les idees molt clares de com s’havia de jugar al rival per a treure’n el millor profit. Es notava que eren dos equips que es coneixien i que els respectius equips tècnics havien preparat el matx a consciència. El primer quart finalitzant amb un empat a 1, el segon quart fou determinant quan en 10 minuts inspiradíssims l’Arrels aconseguí distanciar-se fins a un 4-1 que semblava definitiu, en el tercer ambdós equips marcaren un gol i en el darrer quart els visitants escurçaren el resultat per deixar-lo en el definitiu 5-3.

Cal felicitar als dos equips pel bon joc que van mostrar i del que varen gaudir esportivament ambdues aficions.