dijous, 17 de març de 2011

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria: TB. ASSESSORS CB SOLSONA 59 – C.B. MANLLEU “A” 64


TB ASSESSORS CB SOLSONA        59: Oriol Gavaldà (6), Nikita Ergin (1), Alexis Pardo (4), Brian Torrico (0), Roger Comas (14), Mohamed Bensalah (1), Jordi Ramon (24), Pere Roca (9).
 
Parcials. Min. 10: 18-9.   Min. 20: 28-22.   Min. 30: 38-26.   Min.40: 49-49.
Temps Extra. Min. 45: 59-64.

I SUMEM UNA NOVA DERROTA...

Dissabte passat el TB ASSESSORS CB SOLSONA disputava un nou partit com a local en el pavelló solsoní. Calia veure si ens sorprendria la versió d’aquest equip capaç de derrotar el fins llavors líder fa quinze dies, o la versió que la setmana passada es deixava la victòria a Berga en un partit amb pocs efectius i poca motivació.

Els taronges rebien el Manlleu amb les conegudes baixes per lesió, “desaparició”, i afegint-se a darrera hora l’absència del Xavi Viladrich per uns dolors a l’espatlla en la roda d’escalfament.
El primer període començava amb molta intensitat defensiva dels locals, que agafaven un còmode avantatge en el marcador, tònica que continuà en el segon quart i que permetia els solsonins, tot i el poc encert ofensiu, arribar a la mitja per sobre en el marcador, 28-22.

La represa continuava mostrant un recital d’errors ofensius per part d’ambdós equips, però la forta defensa zonal aplicada pels jugadors solsonins seguia donant els seus fruits, i deixava els de l’Osona amb només quatre punts anotats en aquest període (parcial de 10-4). Malauradament, tres tirs lliures errats pels locals al final d’aquest quart acabarien sent decisius en el desenvolupament final del partit. Els darrers deu minuts de joc començaven amb els taronges arrossegant problemes de cansament físic ocasionats per la falta de banqueta, i els visitants treien petroli d’aquesta situació per anivellar el marcador i fins i tot situar-se per davant a manca d’un minut per a la fi dels quaranta minuts. Els solsonins aconseguien empatar el partit de nou, i tot i disposar d’una darrer llançament fàcil sota cistella, erraven amb molta mala sort, i certa permissivitat arbitral, i portaven el partit a la pròrroga.

En el període extra, els taronges van plantar cara fins a falta de dos minuts, però el cansament i l’acumulació de faltes personals van acabar decantant el partit pels visitants.

Aquesta cap de setmana el TB ASSESSORS CB SOLSONA es desplaça a Terrassa per jugar contra l’actual líder de la categoria, el Sant Pere de Terrassa. El partit serà dissabte a les 18:00 hores, i es presenta força complicat a priori. Caldrà veure si els jugadors poden fer un bon partit i lluitar per la sorpresa.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com