dimecres, 16 de març de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5) CF ALMENAR, 1 - CF SOLSONA, 6

CF Almenar: Grau, Beltran, Rota, Peguera, Bosch (Cabrera), Meler (Peris), Noguera, Baró, Oliver (Bria), Castellnou i Solé (Eduard).
CF Solsona: Barbens, Puig (M. Vilar), Obiols, Joanet, J. Codina (Jiménez), Mosqui, Novelles (Areste), Miki, Pau, Moncu (Casanovas) i Martín (Martínez).
El Sr. Miquel CAMÍ i MONSONÍS va dirigir l'encontre amb una actuació regular, tirant cap a dolenta (per als locals), i normal-bona, per als solsonins. A aquests no els hi va ensenyar cap targeta.
Noguero, Peguera, Peris, Eduard i Grau la van veure per l'Almenar.

CLARA I ROTUNDA VICTÒRIA

Aquest partit era esperat per veure si era possible sumar 3 punts i pujar a zona tranquil·la de la classificació. Des d'un primer moment el Solsona va jugar la pilota des de darrere, amb un joc serè i de domini. Al minut 20 ja es va obtenir fruit: Moncu encetava el marcador. En el 30, era Pau, qui fa el segon. Amb domini solsoní va passant el temps d'aquest primer temps.
A l'inici del segon, l'Almenar surt en tromba, recupera la pilota en el centre del camp, agafa la defensa solsonina a contrapeu, rep la pilota Castellnou, que s'interna, i marca gol. No havien passat 40 segons. Hi ha uns minuts de desorientació visitant, atacs locals, però Martín, en dubtosa posició i en jugada personal, creua la pilota, superant Grau. (Min. 49, 1-3).
Minuts de domini solsoní, algunes brusquetats locals, però res de l'altre món. En el min. 63, Codina passa la pilota a Pau que marca l'1 a 4.
Els darrers minuts el Solsona juga amb 10 per lesió de Mosqui i haver-se fet ja tots els canvis. Això, però, no impedeix que els jugadors solsonins continuin pressionant. Miki en treu fruit al recuperar una pilota i marcant l'1 a 5 (min. 86). Casanovas continua pressionant, torna a recuperar la pilota, s'interna i supera Grau, aconseguint l'1 a 6 definitiu (era el minut 88).
Aquest resultat clar col·loca el Solsona amb 34 punts, (7 per sobre de la zona de descens). La visita de l'Alpicat, 3r classificat, serà una bona pedra de toc per al futur local.

PROPERA JORNADA

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5)
Diumenge, 20 de març de 2011, a les 4 de la tarda (16:00 h), al camp Municipal de Solsona

CF SOLSONA & CF ALPICAT