dimecres, 2 de març de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5) CF SOLSONA, 2 - CF AGRAMUNT, 1

CF Solsona:Miquelet, Cots, Obiols, Joanet, J. Codina, Mosqui (Gilibets), Novelles (Puig), Martín (Casanovas), Pau (Robert) (Mas), Moncu i Miki.
CF Agramunt: Puebla, Rovira (Fontanet), Saiz, Cercós, Figuera (Nogales), Pla, Villanueva, Creus (Cases), Ibarglen, Marín i Buireu.
D'àrbitre enva fer el Sr. Jaume LORENZO CASELLES, amb una actuació regular, valorant diferent accions d'uns i altres. Va ensenyar targetes grogues a Pau, Novelles, Cots i Joanet (pel Solsona) i a Villanuva i Nogales (pels visitants).

Un minut de silenci per l'Aleix Ribera i Martínez i les notes del Cant dels Ocells van precedir l'inici d'aquest encontre, que, en la primera part, no va tenir cap dominador clar: accions diverses i alternes amb poc perill, no havent variació en el marcador.
En la segona part els canvis donen certa empenta als locals i van portant perill sobre la porteria d Puebla, que el resol amb facilitat. Amb la sortida de Robert es produeix una jugada d'atac i el porta a superar la porteria visitant, éssent anul·lat el gol (min. 72). En la jugada següent, Robert torna a ser l'atacant que xuta a gol, Miki remata i Mosqui acaba d'impulsar la pilota dins (era el 73'). Robert surt malparat, lesionant-se al cap de dos minuts. Sembla que l'Agramunt es desperta, però sense fruit. El Solsona tanca la defensa, respon amb contraatacs i Moncu està a punt de marcar. En el minut 90, Mas engalta un fort xut des de la frontal de l'àrea a una centrada des de la dreta. La pilota es cola “vist i no vist”. Semblava el gol de la tranquil·litat, però l'àrbitre va compensar el temps de la lesió de Robert, de manera que els visitants, en el 95', van marcar el seu gol, xiulant-se tot seguit la fi dl partit.
Aquests tres punts(31) permeten al Solsona pujar un lloc en la classificació (11è). La propera jornada és de descans i després es juga a Almenar, darrer classificat i que no ha guanyat cap partit.

BON CARNAVAL A TOTHOM!!!!!