diumenge, 13 de març de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona/Morunys del 12/03 al 19/03

BESORA
Festa de Sant Josep.- Dissabte vinent, festa de Sant Josep, Missa a les 7 de la tarda.

CASTELLVELL
Missa mensual.- Avui, segon diumenge de mes i 1r. de Quaresma, Missa a les 4 de la tarda.
LINYA
Missa i rosari.- Aquest dissabte, 12 de març, rés del Rosari i Missa pel difunt Joaquim Rosas i Parera.

MADRONA
Festa de Sant Josep.- Dissabte, 19 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, Missa de Sant Josep a la capella de Castellana. No hi ha Missa a la Parròquia.

RINER
Aplec de Sant Sebastià.- Avui diumenge, 13 de març, segon diumenge de març, a 2/4 d’1, Missa a l’església de Sant Martí de Riner, amb la benedicció i el repartiment del pa per a tothom

SANT CLIMENÇ
Festa de Sant Josep.- Diumenge vinent, 20 de març, a 2/4 de 12, Missa de Quaresma i memòria de Sant Josep.

SANT LLORENÇ
Viacrucis.- Durant la Quaresma els diumenges a les 5 de la tarda i els divendres, a ¾ de 7 del vespre, farem el Viacrucis.

SOLSONA
Missa en família.- Aquest 1r. Diumenge de Quaresma, a la Missa de 2/4 de 12, al Cor de Maria, hi estan convidats els nens i nenes de la Catequesi que es preparen per la Primera Comunió.  Ens agradarà poder fer la Missa pensada per a ells, i que els acompanyin els pares o familiars.

Viacrucis Quaresmal.- Avui diumenge,  13 de març, 1r. de Quaresma, a les 6 de la tarda, farem el Viacrucis a la Catedral.

Festa de Sant Josep.- Dissabte que ve, 19 de març, es celebrarà la Missa de Sant Josep a les 10 del matí, a la capella del Claustre.

COMPTES DE LA GESTIÓ ORDINÀRIA DE L’ANY 2010.
En la reunió del Consell  Pastoral de la Parròquia de Solsona del dia 25 de febrer, es presentaren els comptes ordinaris i extraordinaris de l’exercici 2010.
En els comptes ordinaris hi ha un superàvit de 103’60 €. Les aportacions a les col·lectes dels dies festius, els donatius en ocasió d’algun servei prestat i les donacions particulars fetes a través d’entitats bancàries pugen un total de 48.720’07 €.  Són molt d’agrair. Les despeses sumen un total de 48.661’47 €
En les subscripcions i venda del Full hi ha hagut una pèrdua de 3.944’00 € Per aquest motiu, enguany hem posat la subscripció a 18 €. A alguns subscriptors els ha costat assumir la puja del preu, altres, en canvi, voluntàriament han lliurat 20 € al distribuïdor. En aquest tema del Full, tots hem d’estar molt agraïts als avis i personal de la Residència que preparen els fulls, als distribuïdors que ens els fan arribar a casa i, no cal dir, a les coordinadores de tot plegat, les germanes Trench, de la botiga Sampons. A tots, mil gràcies de part de la Parròquia.
Si algú vol saber més detalls dels comptes parroquials o vol tenir-ne un resum, serà atès gustosament.MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 14.- Per Elena González Angulo, família Xandri-Farràs. Dia 15.- Per Modesta Fornell Tarrés. Dia 16.- Pel Pep de cal Vermell. Dia 17.- Per Dolors Casas Vilanova. Dia 18.- Per Josep Sala Vilà, Jaume Rovira Palà, Francesc Vila Dalmases. Dia 19.- Ànimes. Per Josep Vilalta Bernadich. Dia 20.- Ànimes. Per Francesc Vila Dalmases, Josep Calobardas Alsina (10è a.), a les 12.
SOLSONA: Dia 12.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Màrius Solé Sala (1r a.), Lourdes Serra Cases, Teresa Serra Vilardell (14è a.) i Francisco Vilardell Estany i els seus fills Rossita, Lluís i Pilar. A les 8 del vespre, per Joan Carol Costa (1r a.), Margarida Oliva Creus (3r a.) i pels seus avis i tiet Josep Oliva Torrents, Francisco García García. Dia 13.- A les 10 del matí, per Joan Riu Barrera, Màrius Solé Sala (1r a.), Joan Carol Costa (1r a.). A 2/4 de 12, per Juan Rinaldi Garramuño, Pere Prat Aubets (1r a.). A 2/4 d’1, per Pere Prat Aubets (1r a.), Margarida Oliva Creus (3r a.) i pels seus avis i tiet Josep Oliva Torrents. Dia 18.- A 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Josep Viladrich Castells i Filomena Bartoló Riu. Dia 19.- A les 10 del matí, per Josep Muedra Bendicho, Maria Roigés Torrent, Narcís Gríful Miloro; esposos Josep Sorribes Pubill i Maria Pujol Granollers.