dijous, 31 de març de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 02/04 al 10/04


BESORA
Pregàries pel bon temps.- Demà dilluns, 4 d’abril, a les 8 del vespre, amb les parròquies de Besora, Linya, Navès i Sant Feliu

SANT LLORENÇ
Viacrucis.-Durant la Quaresma, els diumenges a les 5 de la tarda i els divendres a 2/4 de 7 del vespre, farem el Viacrucis.

SOLSONA
Missa en família.- Avui, 4t Diumenge de Quaresma, la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria estarà pensada de cara als nens i nenes de la Catequesi, com cada Diumenge de Quaresma.
Viacrucis Quaresmal.- Avui, Diumenge de Quaresma, a les 6 de la tarda, a la Catedral farem el Viacrucis Quaresmal.
Conferència de la germana Feixas.- Tindrà lloc aquest dissabte, 2 d’abril,  a les 5 de la tarda, a la Sala de la Parròquia amb el tema: Saber perdonar.
Pelegrinatge de la Parròquia de Solsona al Sant Dubte d’Ivorra: Diumenge 10 d’abril.- 10h: Sortida de l’estació d’autobusos.  11h: Acollida i explicació del Miracle del Sant Dubte. 12h: Eucaristia a l’església de Sant Cugat d’Ivorra. 13h: Explicació del retaule i veneració d ela relíquia. 14h: Dinar al local social del poble. 2/4 de 4: Comiat.
Preu: 20€, viatge i dinar inclosos. Lloc inscripció: Casa de la Parròquia, de 12 a 2/4 de 2, tel. 973 480123.
En aquest pelegrinatge fet dins l’Any Jubilar es pot rebre el do de la Indulgència, complint les condicions que estableix l’Església: celebrar el sagrament de la penitència, participar de la comunió eucarística i pregar per les intencions del Papa i per l’Església. Tanmateix, no basta complir externament allò que està manat, sinó també detestar tot allò que ens separa de Déu i del proïsme i desitjar que la vida estigui d’acord amb la voluntat de Déu.
Els feligresos de les altres parròquies de l’Arxiprestat poden apuntar-se igualment per participar en aquest pelegrinatge.
Assemblea de la Confraria de la Mare de Déu del Claustre.- Tindrà lloc el proper diumenge, 10 d’abril, a les 5 d ela tarda, a la sala de reunions del Claustre.  L’ordre serà:
Pregària i salutació. Lectura de l’acta anterior. Informe dels Administradors. Comptes de l’any 2010. Elecció de candidats a la Vintiquatrena per l’estament Eclesiàstic i per  l’estament Gaudí. Torn de paraula. Tots els confrares tenen dret a vot.

DEMOGRAFIA ARXIPRESTAL
BAPTISMES
Navès.- El 26 de febrer, Aina Da Costa Gabaldón, filla de Manuel i d’Olivia, nada l’1 d’octubre de 2010.
Solsona.- El 13 de març, Èric Fortó Ayala, fill de Marc i d’Eva, nat l’1 de juliol de 2010.
DEFUNCIONS
Linya.- L’1 de març, Joquim Rosas Parera, solter, de 85 anys.
Olius.- El 26 de febrer, Miquel Villaró Vilaseca, casat, de 90 anys.
Solsona.-  El 16 de febrer, Claustre Rotxés Rotxés, casada, de 87 anys.
·         El 21 de febrer, Antonio Castillo Suárez, casat, de 49 anys.
·         El 21 de febrer, Aleix Ribera Martínez, solter, de 16 anys.
·         El 15 de març, Àngela Solé Casals, casada, de 68 anys.
·         El 16 de març, Claustre Besora Riu, soltera, de 85 anys.
·         El 17 de març, Joan Colilles Balletbò, solter, de 85 anys.
·         El 18 de març, Joan Guals Mateu, casat, de 86 anys.
·         El 27 de març, Àngel Comas Albets, solter, de 82 anys.

MISES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 3.- Per Josep Farré Guitart (a les 9 del matí). Dia 4.- Per Mn. Joan Costa Pujol. Dia 5.- Per Maria Plana Pascuet. Dia 6.- Ànimes. Acció de gràcies. Dia 7.- Per Dolores Simon Burniol; esposos Ramon Vilalta Artigas i Teresa Bernadich Bertran. Dia 8.- Per Jesús Besora Pujol. Dia 9.- Difunts donant. Dia 10.- Per Ramon Graus Cirera, Jaume Pascuet Llohis, Concepció Montada Solé; esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans. Acció de gràcies.
SOLSONA: Dia 2.- A les 8 del vespre, per Joan Algué Codina. Dia 3.- A les 10 del matí, per Antoni Guitart Reig (15è a.), Fermín Tordesillas Hernández (1r a.) i Teresa Fornell Guix (7è a.). A 2/4 de 12, per Jordi Marsinyach Bertran (16è a), Fermín Tordesillas Hernández (1r a.) i Teresa Fornell Guix (7è a.), Maria Closa Barrera (6è a.). A 2/4 d’1, per Anna Casiñé Guerris (4t a.). Dia 5.- A les 10 del matí, per Antoni Guitart Reig (15è a.). A 2/4 de 8 del vespre, pels esposos Mateu Torralba i Emília Guitart i fills. Dia 6.- A le s10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Ramon Cots Ferreres (9è a.). Dia 8.- A le 10 del matí, per Lluís Codina Tristany; esposos Serafina Vila Divins (3r a.)  i Josep Cots Colell. A 2/4 d e8 del vespre, per Josep Torregassa Vidal.