dimecres, 16 de març de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 19/03 al 26/03


SANT FELIU DE LLUELLES
Acció de gràcies a la Torreta.- Demà dilluns, 21 de març, a les 8 del vespre, els feligresos de les parròquies de Besora, Linya, Navès i Sant Feliu ens aplegarem a la Torreta per agrair a Déu la collita de l’any passat.

LINYA
Pregàries per al bon temps.- Dilluns, 28 de març, a les 8 del vespre, a l’església de Linya, les parròquies de Besora, Linya, Navès i Sant Feliu estan invitades a pregar perquè el Senyor ens doni un bon temps per als conreus.

SANT LLORENÇ
Viacrucis.-Durant la Quaresma, els diumenges a les 5 de la tarda i els divendres a 2/4 de 7 del vespre, farem el Viacrucis.

SOLSONA
Dia del Seminari.- Amb sant Josep, arriba el Dia del Seminari. Diu el bisbe Xavier que la manca de vocacions és el problema més greu de l’Església. Manquen vocacions per al sacerdoci i per a la vida consagrada i fins i tot per al matrimoni i la catequesi. La mitjana d’edat dels nostres preveres ja ronda o passa dels 70 anys i, en canvi, una gran part del nostre jovent ni estudia ni treballa, la generació “nini”. Per què no hi ha vocacions? El lema d’enguany ens diu: El sacerdot, do de Déu per al món. Ens cal pregar al Senyor més que mai perquè ens doni els preveres que necessitem i ser generosos amb els nostres donatius per al Seminari, on s’han de formar.
Avui, diumenge 2on. de Quaresma, la col·lecta de les misses serà per al Dia del Seminari. Trobarem els sobres als bancs de l’església.

Missa en família.- Avui, 2on. Diumenge de Quaresma, la Missa de 2/4 de 12 del Cor de Maria estarà pensada de cara als nens i nenes de la Catequesi, com cada Diumenge de Quaresma. Esperem que n’hi vinguin força, acompanyats dels seus familiars.

Viacrucis Quaresmal.- Avui, Diumenge de Quaresma, a les 6 de la tarda, a la Catedral farem el Viacrucis Quaresmal.

Recés de Quaresma.- Dies 2 i 3 d’abril al Seminari de Solsona, dirigit pel bisbe de Vic Romà Casanova. De les 9 del matí del dia 2 a les 3 de la tarda del diumenge. Informació: Tel. 973 31 18 61 i 629 428 683.

La Passió de Cervera
Dies de representació: En llengua castellana, 20, 27 de març i 3 d’abril.
En llengua catalana, 10, 22 d’abril i 1 de maig.
Horari: 10 a 2 tarda, descans de 25 minuts. El 22 d’abril, Divendres Sant, única sessió de tarda de les 4 a les 8. Preu: 22€, nens 11€.

MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 21.- Ànimes. Dia 22.- Per Maria Rifà Pujol, Mn. Anton Solé i Anna Pons Oliveras. Dia 23.- Per Angelina Camp Ventura. Dia 24.- Per Jaume Moix Vidal i Jaume Moix Barnola, Ot Parramon Guitart. Dia 25.- Donant. Dia 26.- Per Joan Plana Corominas, Josepa Balagué Cardona i Joan Saló Reixach.
SOLSONA: Dia 19.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Lluís Travé Codina (5è a.), Maria Claustre Cases Colell; esposos Joan Caball Tarrés (20è a.) i Ramona Solé Ribera (7è a.). A les 8 dle vespre, per Antoni Rafart Planes, Josep Serra i filla Josefa, Josep Muedra Bendicho, Josep Coromina, Maria Claustre Cases Colell; esposos Josep Sorribes Pubill i Maria Pujol Granollers, Joan Caball Tarrés (20è a.) i Ramona Solé Ribera (7è a.). Dia 20.- A les 10 del matí, per Josep Coromina, Josep Guix, Joan Espuñes, Ramon Oriola i pares Miquel Oriola i Carme Ribera, germans Domingo Segués Bertran, Miquel Segués Bertran i Ramon Segués Bertran; esposos Salvador Divins Marbà i Maria Pujol Barrera, Hermenegild Subirà Vidal i Emília Macià Sabartès i família. A 2/4 de 12, per germans Domingo Segués Bertran, Miquel Segués Bertran i Ramon Segués Bertran; esposos Candi Pujol Ribera i Josefa Casals Tulleuda, Salvador Divins Marbà i Maria Pujol Barrera, Hermenegild Subirà Vidal i Emília Macià Sabartès i família. A 2/4 d’1, per germans Domingo Segués Bertran, Miquel Segués Bertran i Ramon Segués Bertran; esposos Salvador Divins Marbà i Maria Pujol Barrera, Dia 21.- A 2/4 de 8 del vespre, per germans Rafart. Dia 24.- A les 10 del matí, per Carme Cardona Rey (9è a.). Dia 25.- A les 10 del matí, per Maria Vidal Sarri.