dimarts, 1 de març de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 06/03 al 13/03


BESORA
Missa.- Dissabte vinent, 13 de febrer, Missa a les 7 del vespre.

RINER
Aplec de Sant Sebastià.- Diumenge que ve, 13 de març, segon diumenge de març, a 2/4 d’1, Missa a l’església de Sant Martí de Riner, amb la benedicció i el repartiment del pa per a tothom.


SOLSONA
Missa pels malalts.- Demà dilluns, 7 de març, a la Missa de 2/4 de 8 del vespre de la Companyia de Maria, es pregarà especialment pels malalts de la Parròquia. Si algú vol que es pregui per algun malalt en particular, pot comunicar-ho al mossèn o a algun membre de l’Equip de visitadors de malalts.
VIDA CREIXENT: reunió.- Tindrà lloc dimarts vinent, dia 8, a 2/4 de 6 de la tarda, ala Companyia de Maria.

Dimecres de Cendra.- Dimecres vinent,  9 de març, es farà la imposició de la cendra com a començament de la Quaresma, i serà a les dues misses del dia; és a dir, al Claustre, a les 10 del matí, i a la Companyia de Maria, a 2/4 de 8 del vespre.

Dies de dejuni i abstinència.- Els divendres de Quaresma són dies d’abstinència, que consisteix a no menjar carn, segons antiga pràctica del poble cristià. A més, es aconsellable i lloable manifestar l’esperit de penitència propi de la Quaresma privant-nos de despeses supèrflues.
La llei de l’abstinència és per als qui hagin complert els 14 anys. La del dejuni, per als majors d’edat fins que hagin complert els 59 anys. Són dies de dejuni només el Dimecres de Cendra i el Divendres Sant.

Viacrucis Quaresmal.- Diumenge que ve,  13 de març, 1r. de Quaresma, a les 6 de la tarda, farem el Viacrucis a la Catedral.

Exposició del Santíssim.- Dimarts, 8 de març, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, a l’altar de la Mercè (Catedral). Tenim problemes? Cerquem el Senyor, que ens diu:: “Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats que jo us alleujaré”. Hi haurà confessor.MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 7.- Donant. Dia 8.- Per Mn. Antoni Solé i anna Pons Oliveras. Dia 9.- Difunts donant. Dia 10.- Ànimes. Per Ramon Graus Cirera i esposos Joan Muntada i Rosa Pratmans. Dia 11.- Per Ramon Canals Serra i família, Josep Badia i Dolors Cardona. Dia 12.- Per Joan Agustí Pla. Dia 13.- Per Jaume Boix Vidal i Jaume Boix Barnola, Manel Llohis Obach i Rosa Muntada Vila , Jaume Pascuet Llohis.
SOLSONA: Dia 5.- A 2/4 de 7 de la tarda, per Teresa Serra Vilardell (14è a.) i Secundí i Francisco Vilardell Estany i fills Rossita, Lluís i Pilar. A les 8 del vespre, per Lluís Cases Oliva (8è a.). Dia 6.- A les 10 del matí, per Joan Riu Barrera, Restituto Fernández Gallego i esposos Julián Fernández i Felicidad García. Dia 8.- A les 10 del matí, per Ramon Vila Parera (4t a.), Lurdes Serra Cases. A 2/4 de 8 del vespre, per Ramon Vila Parera. Dia 11.- A les 10 del matí i a 2/4 de 8 del vespre, per Josep M. Reig Oller (7è a.).