dimecres, 9 de febrer de 2011

S’enllesteixen els últims preparatius per a la VII Fira del Trumfo i de la Tòfona de Solsona


La Fira se celebrarà el proper 19 i 20 de març del 2011

El cap de setmana del 19 i 20 de març se celebrarà la VII Fira del Trumfo i de la Tòfona de Solsona. La Fira comte amb la col.laboració del Consell Comarcal del Solsonès,  l’Ajuntament de Solsona, Diputació de Lleida, Generalitat de Catalunya, Ajuntamet d’Oden, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, Ganivets Pallarès, Trumfos Ginestà, Cavallera, agricultura ecològica, Mycosilva, Gremi d’Hostaleria del Solsonès, Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona, ACP del Solsonès, Club Jubilats Estel i l’Associació Pro.

La fira d’enguany contarà amb parades per a la venda de trumfos i tòfones, venda de productes artesanals del Solsonès, venda de cava, un tastet gastronòmic,  xerrades, una exposició de l’Associació de Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès, tallers de petits trumfaires, una trobada d’intercanvi de plaques de cava i el ja clàssic concurs del trumfo més pesat i de pelar trumfos.

El Director de la Fira del Trumfo i de la Tòfona de Solsona, Albert Muntada, ha manifestat queestem molt satisfets del gran nombre d’empreses que participaran a la VII edició de la Fira de la Trumfo i de la Tòfona   de Solsona. Aquest fet no fa més que consolidar el prestigi d’un jove certamen que aposta per a la promoció de la tòfona com a element identificador de la nostra comarca i potencia el valor afegit en l’elaboració dels nostres productes”.

  
Font: Consell Comarcal del Solsonès