dimecres, 16 de febrer de 2011

NOTÍCIES C.F. SOLSONA

CURS DE MONITOR DE FUTBOL A SOLSONA

Finalment el curs es començarà el proper divendres 25 de febrer. Per a més informació i/o inscripcions a www.fcf.cat o al 626 424 899.

QUATRE JUGADORES DEL C.F. SOLSONA A LA SEL·LECIÓ DEL BAGES-BERGUEDÀ

La delegació de la federació catalana al Bages-Berguedà ha premiat el treball del C.F. SOLSONA i de les seves jugadores en la tasca d'aquest equip femení al Solsonès. Aquest equip, entrenat per Àlex Novelles i Miquel Vilar ha experimentat una gran evolució en aquest any i mig de treball i encara s'espera més progressió d'aquestes 20 jugadores solsonines.
La sel·leció va convocar a les solsonines Marta Puig, Júlia Carol, Gemma Colell i Núria Riu. Després d'entrenaments previs van jugar finalment dimarts passat contra un dels equips més potents de Catalunya a nivell femení, el C.F. Santpedor, que té totes les categories en futbol femení i és un referent. Així mateix es va jugar el dimarts 8 de febrer aprofitant el Clínic d'entrenadors on 150 entrenadors van veure el nivell del futbol femení a les comarques centrals. Cal dir finalment que el resultat del partit va ser d'empat a 1 i on les nostres jugadores van tenir un paper destacat. Enhorabona!!