divendres, 4 de febrer de 2011

Nomenaments de preveres del Bisbat de Solsona

El Sr. Bisbe ha signat els següents nomenaments de preveres:

-         Mn. Miquel Farràs i Farràs, rector de les parròquies de Sant Esteve de Bagà, Santa Maria de Vallcebre i Mare de Déu del Roser de Gisclareny.

-         Mn. Lluís Villaró i Argerich, rector de la parròquia de Santa Maria de Castellar de N’Hug i vicari de la parròquia de Santa Maria de Vallcebre.

-         Mn. Fermí Manteca i Rodríguez, rector de les parròquies de Mare de Déu del Roser de Castellfollit de Riubregós, Sant Cugat d’Ivorra i Santa Maria de la Molsosa i del santuari de Santa Maria d’Ivorra (Sant Dubte).

-         Mn. Ramon M. Anglerill i Vilar, rector de les parròquies de Sant Martí de Saldes, Sant Andreu de l’Espà i Sant Serni de Maçaners.

-         Mn. Josep Tuneu i Torres, rector de la parròquia de Sant Julià de Cerdanyola.

-         Mn. Josep M. Vila i Gangolells, rector de les parròquies de Sant Joan Baptista de Vilada i Sant Ramon i Sant Vicenç de Castell de l’Areny.

-         Mn. Camil Viladrich i Casas, rector de les parròquies de Sant Martí de la Nou, Sant Serni de Malanyeu i del santuari de Lurdes de la Nou.

-         Mn. Xavier Romero i Galdeano, vicari de les parròquies de Sant Jaume de Mollerussa, Sant Miquel de Miralcamp i Sant Bartomeu de Sidamon.

Solsona, 4 de febrer de 2011