dimecres, 23 de febrer de 2011

Mercè Llordella i Paula Martínez, per segon any consecutiu, entren al Pla Pilot de Tecnificació de Patinatge Artístic al CAR de Sant Cugat


A principis de gener la Federació Catalana de Patinatge, i més concretament el Comitè de Patinatge Artístic d’aquesta, va publicar un comunicat destinat a tots els patinadors catalans Benjamins, Alevins i Infantils, i també als seus entrenadors i clubs, que podien optar a uns entrenaments intensius dues vegades al mes a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat entrant a ser patinador del Pla Pilot de Tecnificació de Patinatge Artístic de la Federació Catalana.

L’anterior temporada les dues patinadores del Solsona Patí Club, Paula Martínez i Mercè Llordella, van aconseguir estar tot l’any dins d’aquest projecte i aquesta temporada podien optar a tornar-hi a ser, però havien de fer les probes igual que la resta de patinadors que hi volguessin optar. Totes dues i les seves famílies, juntament amb l’Equip Tècnic i l’entitat, abans de les vacances de Nadal, varen expressar que volien seguir-hi. Aleshores tots els patinadors que la temporada 2010 estaven en aquests grups d’entrenament varen tenir les probes: realitzar un Programa Llarg allí al CAR amb música i gravat en vídeo per membres de la Federació Catalana. Totes dues varen realitzar uns programes sense errors i això va fer que tant la Mercè com la Paula entressin dins el programa d’entrenaments del 2011 d’aquest Pla Pilot de Tecnificació.

Els entrenaments varen donar inici a principis de gener i aquesta temporada tenen que guanyar-se el lloc entrenament rere entrenament, igual que l’any passat. En tots els entrenaments que estan assistint el seu rendiment és òptim i tots nosaltres desitgem que la seva evolució sigui constant.

Mercè Llordella

Paula Martínez
 Moltes felicitats Mercè !                                                    Moltes felicitats Paula !
                                        Moltes felicitats Solsona Patí Club !