dimecres, 9 de febrer de 2011

L’assemblea de militants de CiU de Solsona ratifica Algué com a cap de llista a les eleccions municipals

L’assemblea conjunta de militants de Convergència i Unió de Solsona celebrada el passat dijous aprovà que l’independent Esteve Algué i Cardona sigui cap de llista per CiU a les properes eleccions municipals.

Després de la ratificació de la proposta del comitè local, Algué agraí a tots els militants i als responsables de Convergència i Unió “que hagin confiat en mi per aquest projecte” i ha afegit que “per una persona com jo que visc i treballo a Solsona des de fa més de 20 anys, és un privilegi tenir l’oportunitat de treballar per la meva ciutat i la seva gent des de l’Ajuntament”.

El cap de llista de CiU va sumar-se al projecte de CiU Solsona ja en l’anterior legislatura municipal encapçalada per Jordi Riart. En aquest sentit, Algué entén que “aquesta nova responsabilitat és un servei a la gent i a la nostra ciutat;  Solsona som tots i la fem entre tots. Acabà la seva intervenció potser avançant l’eslogan de la campanya municipal de la federació nacionalista, “Amb menys farem més”.

Així, l’objectiu del candidat i CiU “és treballar des de l’Ajuntament amb un projecte renovat i il·lusionador, amb la voluntat de governar la ciutat de Solsona”.

Premsa CiU Solsonès