dimecres, 23 de febrer de 2011

INFANTIL - 2ª Divisió - Grup 5: C.E. ARRELS 1 - C.F. NAVARCLES 3

Jugadors:  Dani Soria,  Oriol Palou,  Josep M. Duró,  Manel Vila,  Marc Gonzalez Marcel Xandri,  David Estany,  Marc Caelles,  Guiu Montaner,  Miquel Serra,    Marouane Hajji,  Livian Castillo,  Marc Sala,  Roger Oriola,  Xavier Duró i  Kader Guettaf. 
 
FALTA DE “PUNTERIA”

Dissabte passat ens va visitar el C.F. Navarcles, el partit no va començar bé pels interessos dels locals ja que al minut 1,5 en una jugada desafortunada  i amb una possible falta sobre el porter d’ Arrels,  els visitants van marcar el seu primer gol.
Els solsonins van arribar en diverses ocasions a la porteria contraria però sense encert, (últimament ens falta una miqueta de  “punteria” de cara al gol), i va ser així com als deu minuts els que tornaven a marcar eren els visitants, arribant al descans amb zero a dos.
A la segona part l’Arrels va sortir amb moltes ganes de  remuntar aquest resultat però van ser els del Navarcles els que van tornar a marcar.
Els solsonins no es van enfonsar i amb uns canvis tàctics de l’entrenador van començar a jugar els millors minuts de tot el partit tancant al seu camp al jugadors del Navarcles i creant moltes ocasions per poder inaugurar el marcador i fruit d’això va arribar el gol d’ Arrels marcat pel Roger.