dimecres, 2 de febrer de 2011

INAUGURACIÓ DE L’AULA D’INFORMÀTICA DEL SOL DEL SOLSONÈS


El dijous 27 de gener, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, va inaugurar la nova aula d’informàtica del Sol del Solsonès. L’acte va comptar, també, amb la presencia del president del Sol del Solsonès Enric Serra, l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, Marià Chaure, president del Consell Comarcal del Solsonès, Mireia Canal, diputada al Parlament de Catalunya de CiU per Lleida, Maria Teresa Canal, diputada provincial de CiU, Albert Muntada i Joan Solà, vicepresidents primer i segon, respectivament, del Consell Comarcal del Solsonès.
L’acte, al que van assistir els membres de la junta de l’entitat, l’equip tècnic i els membres del club social, es va iniciar amb una visita al centre i a la nova aula d’informàtica subvencionada per la Diputació de Lleida.
En el torn dels parlaments, el president de l’entitat, Enric Serra va donar la benvinguda i va agrair a la diputació de Lleida la subvenció que ha permès tenir aquesta nova aula d’informàtica, ja que els membres del club estan molt il·lusionats i aficionats. Seguidament, l’Albert Pinto, membre del club, va agrair aquesta nova aula, ja que era una manera d’estar actualitzats pel que fa a les noves tecnologies. L’alcalde de Solsona, David Rodríguez, va elogiar l’esperit i la voluntat que demostren els usuaris i les famílies per tirar endavant recolzats pel Sol del Solsonès.
El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, va agrair la feina del Sol del Solsonès i va reconèixer que gràcies a entitats d’aquest caire, s’ha avançat molt en el reconeixement de les malalties mentals. Finalment el president del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure va agrair al Sol la tasca que fa, per cuidar a les persones més necessitades.
El fi de festa el va posar el Jordi Quintero, membre del club social que va interpretar dues peces musicals acompanyat de la seva guitarra, per passar a l’entrega de records i al piscolabis.
Gràcies de nou a tots els assistents per haver fet de la tarda de dijous, una tarda inoblidable i per la generositat del govern de la Diputació de Lleida, encapçalada pel seu president. Moltes gràcies a tots.