dijous, 3 de febrer de 2011

Festival del Solsona Patí Club


El diumenge dia 9 de gener, al Pavelló Municipal d’Esports de Solsona, es van reunir més de dos-cents patinadors per fer-nos gaudir d’una tarda de patinatge artístic. Aquest gran esdeveniment va ser el Festival del Solsona Patí Club, una gran festa del patinatge solsoní que any rere any organitza el Solsona Patí Club pels voltants de les festes nadalenques.

Aquesta edició va comptar amb la col·laboració del C.P. Bordeta, A.P.A. Granollers, C.P. Manlleu, C.P.A. Santa Perpètua, Jordi Castillo (patinador internacional del C.P.A. Santa Perpètua que aquest 2010 ha estat Sots campió d’Espanya), Pere Marsinyach (patinador internacional del Foment Cardoní que aquest 2010 ha tornat a ser Campió d’Espanya), i els patinadors del Solsona Patí Club.

Tots els patinadors solsonins que van participar en aquesta festa van ser: Júlia Melsió, Laia Mujal, Marina Albets, Arnau Albets, Ares Navarro, Núria Navarro, Paula Garcia, Blanca Barrera, Gemma Barrera, Berta Carrasco, Marc Carrasco, Anna Colilles, Mercè Santcebrià, Carolina Semís, Moisès Semís, Laia Pallarès, Marta Miró, Marc Miró, Jèssica H. Pallarès, Patrícia Cases, Gemma Colilles, Paula Martínez, Mercè Llordella, Alba Fernández i Montse Auguets. 

Aquest festival va ser d’alt nivell on tots els assistents varen gaudir d’una tarda de patinatge artístic començant amb la “Desfilada” seguida d’actuacions des dels més petits de l’entitat que van interpretar una “Nadala Rociera”, passant per una actuació amb un gran nombre de patinadors de l’entitat amb una coreografia basada en “L’impronunciable volcà” que durant els últims temps ha trasbalsat els aeroports europeus; també varem tenir a les patinadores més joves de l’Equip de Competició que van fer un gran esforç dissenyant la seva pròpia coreografia amb la música del “Waka Waka” de la Shakira; totes les patinadores de l’Equip de Competició també van interpretar l’espectacular coreografia de “Bollywood”; la última coreografia va ser interpretada per tots els patinadors solsonins que van interpretar “Carmen”. Va ser una tarda amb unes coreografies realment impressionants i amb unes actuacions individuals d’alt nivell d’algunes de les nostres patinadores solsonines que van delitar al públic; les patinadores que varen realitzar individual varen ser les patinadores internacionals Mercè Llordella i Paula Martínez, la recent incorporació a categoria Jèssica H. Pallarès i la patinadora Infantil Patrícia Cases, on totes elles varen brodar les seves coreografies.

Volem agrair a tots els pares, mares i familiars dels patinadors solsonins que s’han apropat a donar-nos un cop de mà en l’organització d’aquest festival, la preparació del vestuari, maquillatges, decorats, etc. perquè sense tots vosaltres aquesta festa no s’hauria pogut dur a terme i tots els nostres patinadors no l’haurien gaudit tant plenament.

També volem agrair la gran col·laboració rebuda pel Restaurant “El Cobert” per haver ajudat en tot el que ha estat necessari i per les facilitats que ens ha donat en tot moment per ajudar als patinadors solsonins i convidats perquè es sentissin com a casa seva.


Moltes felicitats patinadors del Solsona Patí Club, heu fet que tothom s’ho passés d’allò més bé amb una tarda de patinatge molt divertida i elegant.

Altra vegada,      FELICITATS !