dimecres, 9 de febrer de 2011

El Solsona Patí Club participa en el festival del 25è aniversari del Club Patí Lloriana


La passada tarda del dia 15 de gener l’equip de competició del Solsona Patí Club, format per Mercè Llordella, Paula Martínez, Marta Miró, Patrícia Cases, Gemma Colilles, Jèssica Pallarès i Montse Auguets, va participar en el festival de patinatge artístic que va celebrar el Clup Patí Lloriana- Sant Vicenç de Torelló-  i que enguany commemorava el 25è aniversari de la fundació del club osonenc.
El disc “Bollywood”, realitzat per les patinadores solsonines, va amenitzar la primera part de l’espectacle, el qual va destacar amb unes coreografies de molt nivell per part del club local i els altres visitants. Els discs que van concloure l’exhibició, realitzats pel club amfitrió, van ser “Remember” – coreografia que recopilava alguns dels discs de grup que s’havien fet en els vint-i-cinc anys d’història del club – i  “Núvia Cadàver”.
El festival va comptar amb l’actuació de parelles d’artístic, grups show i  de patinadors de renom  d’àmbit internacional.

El Solsona Patí Club vol agraïr al Club Patí Lloriana que comptés amb nosaltres altra vegada, especialment per celebrar aquest 25è aniversari.