dijous, 17 de febrer de 2011

El Delegat del Govern de la Catalunya Central visita el Solsonès


Jordi Moltó es reuneix amb el President del Consell Comarcal del Solsonès en la primera visita del nou delegat al Solsonès

El delegat territorial del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó va fer una primera visita territorial a la comarca del Solsonès. Inicialment visità el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), on fou acompanyat pel president del mateix, Eduard Pallejà, i la seva directora, Glòria Domínguez. En el transcurs de la visita, li exposaren els trets principals del projecte, d'una importància cabdal per a la comarca del Solsonès.

A continuació, a l'Ajuntament de Solsona, l'alcalde David Rodríguez i altres membres del consistori es reuniren amb el delegat del govern on repassaren tots els diferents projectes de futur que té l'Ajuntament sobre la taula.

Al Consell Comarcal del Solsonès el Delegat del Govern de la Catalunya Central va ser rebut pel seu President, Marià Chaure, que li exposà diverses qüestions referents als àmbits en els quals té competència aquest organisme. En la reunió amb el President del Consell Comarcal del Solsonès, Marià Chaure, contaren amb la presència del Vicepresident primer, Albert Muntada, el Vicepresident segon, Joan Solà, la diputada Maria Teresa Canal i la diputada del Parlament de Catalunya, Mireia Canals.

Chaure va agrair al delegat la seva visita i li manifestà la voluntat que totes les reivindicacions que li enumeraren es compleixin properament.

Per la seva banda, el delegat manifestà que es posa a disposició dels alcaldes i altres càrrecs electes, amb l'objectiu de reforçar la col.laboració entre els ajuntaments i el Govern per tal d’establir ponts de diàlegs amb l'administració municipal i la Generalitat.

Posteriorment, el delegat es reuní a l'Ajuntament de la Coma i la Pedra, amb l'alcalde d'aquest municipi, Marc Escarré, que també li exposà les diferents necessitats d'aquesta població. Finalment la visita es completà amb una trobada a l'Ajuntament d'Olius amb l'alcalde d'aquest municipi, Ramon Sala, i amb el de Lladurs, Joan Vilà.