dimecres, 9 de febrer de 2011

Cròniques de bàsquet base


JÚNIOR MASCULÍ NIVELL A 
B.A.M. “B” 50 - CB SOLSONA 35 
Parcials: 8-8, 10-10, 16-8, 16-9
Jugadors: Beto, Moha, Nikita, Albert, Xiloè, Christian, Jordi i Francesc. 
Som uns irresponsables
El diumenge a les 10:30 a Barcelona el júnior masculí va donar la pitjor imatge que es pot donar d’un equip de bàsquet. El partit va començar bé, amb un parcial de 0-7 en 4 minuts, obligant a l’equip local a demanar temps mort. Però desprès del minut de temps mort els solsonins van deixar l’ambició de guanyar un partit molt important a la banqueta. Del partit poca cosa a comentar degut a l’estat d’alguns jugadors.
Hi ha jugadors a l’equip que son uns impresentables, uns irresponsables amb l’entrenador i amb els companys, ja que van anar dormir a les 7 del matí quan havíem quedat a les 8 per anar a jugar. 
Donar les gracies als cadets i sobretot als pares perquè és el millor d’aquest equip. 
El dissabte 12 de febrer a les 17:30 al pavelló nou juguem contra el C.B. OLESA, un rival directe, veurem  l’actitud que presenta el júnior.

CADET FEMENÍ
CB SOLSONA  43 -  JOVIAT- LA SALLE  32

Parcials: 16-6, 4-12, 13-9, 10-5
CB Solsona: Maria R 2, Maria V,  Anna S 8, Júlia F 1, Anna D, Núria T 6, Maria F 13, Queralt 11, Anna C, Núria C, Cristina 2

Victòria treballada

Victòria treballada i merescuda del Solsona que ja va forçar la pròrroga en el partit d’anada a la pista del Joviat- La Salle.

Un partit ajustat fins al descans, amb un quart per cada equip. El primer clarament de domini Solsoní, jugat de forma excel·lent per les nostres jugadores, combinant bé, assegurant les passades i anticipant-se. En el segon quart la pressió del contrari i sovint la precipitació de les taronges, va deixar el partit en taules.

A la represa va tornar l’encert, un tercer quart realment vibrant, molt ben jugat, aguantant la pressió dels rivals, va deixar les coses encarrilades per la victòria final. El joc va ser en algunes fases de gran rapidesa i encert en les passades finals i el tir.

Dues notes al marge a considerar, una de positiva, els dos triples aconseguits i una de menys positiva, el 36% d’encert en els tirs lliuresCADET MASCULÍ
Partit escapat de les mans del C.B. Solsona
El partit es va escapar de les mans del C.B. Solsona. El Solsona va començar molt bé, amb defensa van poder parar molts atacs del equip C.E. Vilatorta negre. Ho va fer molt bé en atac però van perdre moltes pilotes en rebots ofensius i defensius. Per això va perdre el C.B. Solsona. Al pròxim partit ens toca un equip dur però intentarem guanyar-los!!!

MINI MIXT
CB CASTELLBISBAL “LILA” 57 - CB SOLSONA 45

PISTA DÍFICIL

Els minis del Solsona van visitar la pista del Castellbisbal, una pista sempre difícil degut a la bona generació de jugadors que tenen.
El partit va estar sempre dominat pels locals i el solsonins només van plantejar algun perill de remuntada amb alguna jugada individual. Cal retornar al joc d’equip que caracteritza aquests jugadors i treballar fort perquè aquest dissabte ens visita l’Sferic de Terrassa, l’equip líder de la categoria!
Ànims a tots!