dimecres, 2 de febrer de 2011

Cròniques de bàsquet base


MINI MIXT

C.B. SOLSONA MIXT 51 - CB SANT PERE TERRASSA 49

NERVIS, EMOCIÓ I FINAL FELIÇ

El dissabte passat,els minis del CB Solsona van rebre el Sant Pere de Terrassa. El partit va ser totalment irregular, degut a l’alternança constant de parcials.

En principi aquesta alternança afavoria als solsonins ja que al final del 6è període els locals es situaven 15 punts per sobre el marcador, però en els dos últims períodes els visitants van remuntar el partit arribant a l’empat. A partir d’aquí, tot es podia decantar cap a qualsevol banda, però un llançament triple del Marc sobre la botzina va donar la victòria al Solsona.

Felicitats a tots els jugadors pel partit i per la temporada que estan fent i als pares per la gran afició que estan creant!


CADET MASCULÍ

CB SOLSONA 61  - SOL I CEL BASQUET BERGA 47
Jugadors:Jan,Gerard,Marc,Aleix,Èric,Pau,Quirze,Moi,Roger i abdlellah;entrenadors:Toni Ribalta i  Moha Benzakour

Primera victòria dels taronges

Aquest dissabte 19 de gener, el Solsona es va enfrontar al pavelló nou amb el Berga. L'equip Solsoní va estar tot el partit per damunt el marcador. Tot i la zona que va fer el Berga durant tot el partit els solsonins la van saber superar sense gaires dificultats. Però no ens em de confiar per la victòria i em de seguir treballant fort als entrenaments.

La setmana que ve el Solsona jugarà al camp del Vilatorta i intentarà aconseguir una nova victòria.

JÚNIOR MASCULÍ NIVELL A 

CB SOLSONA 40 – CB IPSI “A” 59
Jugadors: Agustí, Goksu, Beto, Moha, Nikita, Xiloè, Eric, Gerard i Aleix.  
Un mal primer període deixa sense opcions al júnior masculí
El júnior masculí perd per culpa d'un mal primer període. A l’inici del partit els visitants van sortir molt intensos en atac amb les idees molt clares i els solsonins molt desafortunats en atac amb un parcial de 0-12 al minut 5. Fins al minut 30 la distancia en el marcador no es va moure gaire, amb intercanvi de cistelles per les dos parts (34-45). En l’últim període el IPSI va saber controlar-nos molt bé, inclús van aconseguir ampliar les distancies en el marcador fins al 40-59 final.
El diumenge el Júnior Masculí es desplaça a la pista del B.A.M. de Barcelona, partit molt important i vital per les aspiracions dels taronges en la classificació. Agrair la presencia dels 3 cadets.