dijous, 17 de febrer de 2011

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: JOANENC, 5 – ARRELS, 2


Arrels: Magí, Adrei, Ramon, Alí, Ollé, Nourddin, Jorge, Moha, Ferran, Najim, Oriol. També : Oualid, Flaviu

Gols: Jorge (2)

DUES PARTS MOLT DIFERENTS

            L’Arrels va mostrar dues imatges molt diferents, contra un Joanenc que, malgrat tenir jugadors suficients, va recórrer a jugadors del seu equip A per reforçar-se.

            La primera part va ser controlada per l’Arrels, que va ser qui va crear les millors ocasions, aprofitant ràpids contraatacs que feien força mal als locals. Els solsonins van arribar a posar-se dues vegades per davant en el marcador, si bé els locals van aconseguir restablir l’equilibri. Es va arribar al descans amb empat a 2.

            A la segona part, l’Arrels va notar el desgast físic realitzat, que va passar factura en forma de lesions. El Joanenc va sortir a per totes i va dominar més durant aquest període. Un gol molt poc després de la represa els permetia jugar amb més tranquil·litat, mentre els solsonins s’anaven fonent poc a poc. Es va tenir alguna ocasió per empatar, però en un contraatac van marcar el quart gol, que pràcticament sentenciava el partit. L’expulsió del Nourddin encara va complicar més les opcions de remuntada i, al temps afegit, el Joanenc va marcar el cinquè.

            Dissabte vinent, al Municipal, rebem el Sallent.