dimecres, 23 de febrer de 2011

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: ARRELS, 1 – SALLENT, 3


Arrels: Magí, Òscar, Ramon, Andrei, Bajona, Alí, Jorge,Ferran, Najim, Oriol, Moha. També: Flaviu, Marc, Oualid

Gol: Òscar

HEM PERDONAT A LA PRIMERA PART

            El partit contra el Sallent ha estat similar al de la setmana passada amb el Joanenc: domini a la primera part i devallada a la segona.

            L’equip ha sortit enxufat, i des del primer minut ha dominat i ha buscat la porteria contrària. Desgraciadament, costa molt marcar un gol i, si bé s’ha disposat de força ocasions, la manca de punteria o l’encert del porter visitant han impedit que la pilota entrés. En canvi, ha estat el Sallent qui, en la única ocasió clara que han tingut en el primer període, marquessin. Amb 0-1 en contra s’ha arribat al descans.

            La segona part ha començat de forma semblant, però els locals han notat el desgast i no han pogut controlar el partit de la mateixa manera. En una jugada d’estratègia, l’Oscar ha marcat el gol de l’empat, però pocs minuts després el Sallent ha aconseguit el segon. Els següents minuts han estat de desconcert local, cosa que el Sallent ha aprofitat per marcar el tercer gol. Quedaven encara molts minuts per intentar aixecar el partit, però les forces no han acompanyat i, si bé s’ha disposat d’alguna ocasió per retallar diferències, el Sallent, sòlid al darrera durant tot el partit, no ha tingut massa problemes per assegurar la victòria.