dilluns, 7 de febrer de 2011

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: ARRELS, 1 – NAVARCLES, 2


Arrels: Magí, Palla, Ramon, Andrei, Bajona, Alí, Jorge, Najim, Xandri, Moha, Oriol. També: Nourddin

Gol: Nourddin

PLANTEM CARA AL LÍDER

            Aquest cap de setmana ens ha visitat el líder de la categoria, el Navarcles, un equip format en gran part per jugadors de tercer any, amb potència física i no exempts de qualitat.

            Els solsonins van plantejar el partit de forma conservadora, permetent que el Navarcles tingués la pilota i buscant fer-se forts al darrera, intentant sorprendre en alguna contra aprofitant la velocitat del Najim o l’Oriol. La primera part es va ajustar a aquest guió, amb l’equip treballant bé en defensa, permetent molt poques ocasions de gol al rival. Lamentablement, es va encaixar un gol en un dels pocs errors defensius comesos. La part més negativa, però, va ser la inoperància ofensiva, durant els primers 45 minuts el porter visitant va ser gairebé un espectador més.

            A la segona part es van igualar les coses. Ja sense res a perdre, es va intentar igualar el partit, però la defensa rival va ser un obstacle gairebé insuperable. Als pocs minuts, però, els visitants van marcar el segon. A partir d’aquí, es van limitar a conservar el resultat, fins i tot després que, mitjançant un llançament de falta, els locals retallessin distàncies. Encara quedava temps per intentar-ho, però el Navarcles no es va deixar sorprendre.

            El proper diumenge visitem el Joanenc, a les 16:00.