dijous, 24 de febrer de 2011

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria: BADALONÈS MONTIGALÀ 68 – TB. ASSESSORS CB SOLSONA 63


TB ASSESSORS CB SOLSONA 63: Oriol Gavaldà (10), Alexis Pardo (0), Xavier Viladrich (3), Brian Torrico (0), Roger Comas (17), Xavi Merino (4), Jordi Ramon (21), Pere Roca (8), Mohamed Bensalah (0).

Parcials: Min. 10 à 19-12. Min. 20 à 31-24. Min. 30 à 52-45. Min.40 à 68-63.


NO SABEM GUANYAR

En un partit molt disputat, el TB ASSESSORS CB SOLSONA deixava escapar dissabte passat una nova oportunitat de retrobar el camí de la victòria, en un encontre en el qual per manca de comunicació no es va saber guanyar tot i tenir-ne moltes opcions.

En el primer període els taronges, amb una important falta de concentració i una fluixa defensa, van encaixar un parcial de 19-12 que els deixava en desavantatge, més per errors propis que no pas per mèrits del rival. En els segons deu minuts els badalonins van ampliar la diferència fins a un màxim de catorze punts, 28-14, i a partir d’aquest instant els nostres jugadors aconsegueixen anivellar el partit i començar a reduir la distància.

En la represa els solsonins continuaven amb un millor joc, però els errors en els llançaments de tirs lliures, sobretot per part de jugadors que normalment tenen percentatges d’encert elevats, no deixaven baixar dels set punts l’avantatge local. El darrer quart començava amb els locals per davant, però encara tot per decidir. Els taronges aconseguien situar-se a només tres punts en el marcador, però un cop més la manca de banqueta i de concentració en els minuts finals ens passava factura, i feien esvair-se les opcions de tornar veure els solsonins guanyant un partit.

En resum un seguit de derrotes provinent sobretot d’una crisi d’angoixa i una falta de concentració que no ens permet jugar un bon bàsquet com realment som capaços de fer. La valoració estadística total de l’equip en el partit va ser només de 42, corresponent 26 punts a un sol jugador, demostració de la necessitat de més pressa de decisions per la resta de components.

Aquest dissabte el TB ASSESSORS CB SOLSONA rep la visita del líder de la classificació, el Sant Josep de Badalona, en un encontre que a priori no sembla el més adient per trencar la mala ratxa de resultats, però contra un rival al qual ja es va guanyar a casa seva i de forma convincent. Per què no pot tornar a succeir? El partit dissabte a les 19:00 hores al pavelló “nou” solsoní.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com