dijous, 17 de febrer de 2011

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria TB. ASSESSORS CB SOLSONA 65 – CUINES STIL BALSARENY 79


TB ASSESSORS CB SOLSONA        65: Oriol Gavaldà (6), Dani Vendrells (8), Alexis Pardo (0), Xavi Viladrich (7), Brian Torrico (0), Roger Comas (21), Xavier Merino (1), Valentí Farràs (0), Jordi Ramon (19), Pere Roca (3).

Parcials. Min. 10: 17-29.   Min. 20: 28-46.   Min. 30: 52-57.   Min.40: 65-79.

DOS PARTITS DIFERENTS

Els espectadors que dissabte passat van anar al pavelló solsoní per presenciar el partit del TB ASSESSORS CB SOLSONA van poder observar les dues versions d’aquest equip, una primera part molt decebedora, i una segona esperançadora i que fa agafar confiança de cara a sortir de la zona de playoff de descens en la classificació final.

En el primer quart de partit els solsonins van sortir completament adormits en defensa. Els bagencs aconseguien foradar el cèrcol local amb facilitat des de fora de la línia de tres punts, i al mateix temps el pivot alt visitant dominava la zona amb un bon joc de peus.
Els segons deu minuts van comportar un petit canvi de tònica, on els problemes solsonins es van focalitzar en l’aspecte ofensiu. Una selecció de tir dolenta no permetia obtenir bones posicions de llançament, i quan es trobaven es cometien errades en tirs previsiblement fàcils (la permissivitat arbitral ajudava xiulant una sola falta visitant en aquest període). Així, s’arribava a la mitja part amb un marcador que semblava deixar sentenciat el devenir del partit, 28-46 pels visitants.

En la represa, un parcial de 2-5 ampliava les diferències en l’electrònica fins a un màxim de -21 punts, i és a partir d’aquest moment quan els taronges es treuen la son de les orelles i s’endollen al partit, per començar a jugar un bàsquet alegre i desinhibit. La defensa zonal dels visitants era superada amb 6 punts consecutius del Dani, mentre el Viladrich en defensa suplia la seva inferioritat en alçada amb molta intensitat i feia molt difícil l’atac dels bagencs. Un gran parcial de 24-11 feia créixer les esperances del públic assistent, i ens situava a només cinc punts a manca de deu minuts.
Els primers minuts del darrer quart mantenien les diferències en els 5-6 punts, però a partir d’aquest moment es notà la precipitació final solsonina, l’esforç realitzat en el tercer període, i les baixes dels jugadors decisius, fent impossible reduir les diferències, i permetent al Balsareny tornar a agafar una petita renda fins als 14 punts del final.

Cal destacar una segona part que ens fa ser optimistes de cara al que queda de temporada, encara que el futur sigui complicat, i més tenint en compte que les properes setmanes contarem amb la baixa del Dani. Convé ser optimistes i donar el màxim.

Aquest cap de setmana el TB ASSESSORS CB SOLSONA juga a Badalona contra un nou rival directe, el Badalonès, que es troba amb una victòria menys en la classificació i que voldrà assolir la victòria per passar-nos en la taula. El partit serà dissabte 19 a les 19:00 hores, i confiem que el joc de la segona part del passat partit sigui la cara que veiem durant tot el matx per poder sumar una nova victòria.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com