dimecres, 9 de febrer de 2011

Campionat de Catalunya Sènior Masculí Segona Categoria: B.C. TECLA SALA “A” 64 – TB. ASSESSORS CB SOLSONA 55


TB ASSESSORS CB SOLSONA 55: Oriol Gavaldà (0), Dani Vendrells (7), Alexis Pardo (0), Xavier Viladrich (9), Roger Comas (20), Valentí Farràs (2), Jordi Ramon (11), Pere Roca (6).

Parcials: Min. 10 à 8-17. Min. 20 à 24-27. Min. 30 à 41-44. Min.40 à 64-55.


UNA ALTRA VEGADA, I EN VAN...

El passat cap de setmana el TB ASSESSORS CB SOLSONA disputava un partit importantíssim contra un rival directe, el Tecla Sala de l’Hospìtalet, i per enèsim partit els solsonins van jugar molt seriosos surant gran part del partit, en concret els primers 38 minuts, per acte seguit llençar per la borda en els dos darrers minuts tota la feina feta fins al moment.

El primer període va començar amb una bona defensa taronja, que combinada amb el control en atac permetia arribar al final d’aquest quart amb el que seria el màxim avantatge del partit, +9 punts. Els segons deu minuts el desencert en atac es començar a fer palès, però els visitants aconseguien defensar la seva victòria tot i veure reduït l’avantatge a només tres punts al descans, 24-27.

En la represa els solsonins van començar a patir problemes en el rebot defensiu. L’equip local, jugadors veterans i amb més pes que els nostres, intentaven fer valdre aquest fet per escombrar la zona amb més força que tècnica. Malgrat tot, els taronges sabien mantenir la diferència favorable fins als darrers dos minuts de partit.
En aquest moment, just els locals van aconseguir posar-se per davant per primer cop en el partit. Els solsonins sense Viladrich ni Jordi Ramon a la pista expulsats per faltes personals, i amb dues pèrdues consecutives de pilota, permetien que els locals eixamplessin la diferència fins al final del partit, una diferència que no reflexa ni molt menys els mèrits d’uns i altres durant els quaranta minuts, però que ens demostra que si no s’està tot el partit concentrat en el joc la derrota pot arribar fàcilment.

Com a valoració positiva del partit la demostració que durant 38 minuts es va donar la cara tot i el desavantatge físic i d’experiència entre els dos equips. Una vegada més es van notar en excés les baixes per lesió de jugadors importants, i el fet d’arribar al final del partit sense joc interior també ens va perjudicar moltíssim.

Aquest dissabte un altre cop partit important pel devenir del TB ASSESSORS CB SOLSONA en la classificació. Enfront hi haurà el Balsareny, equip amb només una victòria més que nosaltres i al que ja es va estar a punt de guanyar en la primera volta a casa seva quan era líder invicte. Esperem que l’equip pugui començar a recuperar alguns elements en els propers partits i poder donar així a l’afició local les satisfaccions que es mereixen. La primera oportunitat serà aquesta dissabte a les 19:00 hores al pavelló “nou” solsoní.

Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com