dimecres, 2 de febrer de 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5) CF SOLSONA, 5 - CF VILANOVA DE LA BARCA, 2


CF Solsona: Miquelet, J. Codina (M. Vilar), Jordi, Joanet, Xavi Jiménez, Mosqui (Mas), Cots, Miki (Gilibets), Pau (Casanovas), Moncu i Pep (Novelles).
CF Vilanova de la Barca: Valerio, Torrelles, Torres, Vallverdú (Nieto), Ramos, Royan (García), Fuentes, Arria (Saez), Giménez (Baños), Bardina i Saladrigues (Lizandra).
El Sr. Eduardo HERNÁNDEZ CACHO va dirigir l’encontre, auxiliat pels Srs. David BLANCO i XUCLÀ i Jaume RUIZ i TÉLLEZ, tenint una actuació fluixa, desorientant els jugadors amb les seves senyalitzacions. Va mostrar targetes grogues a J. Codina, Xavi Jiménez i Moncu (pel Solsona) i a Ramos (2), Saldrigues i Torres (pel Vva. de la Barca). En el min. 80 Ramos va veure la segona groga i per tant la vermella.

Partit entretingut, de control i sense complicacions per als solsonins que en el min. 5 ja van marcar el primer gol, obra de Pep. El joc altern permet moments interessants i és Pep de nou que marca el 2 a 0 (min. 32), donant tranquil·litat als locals.
En la segona part el control local segueix, el Vilanova s’obre per atacar i Pep provoca penal clar, que executa ell mateix aconseguint el 3 a 0 (min. 75). Tres minuts més tard, una jugada local és tallada amb falta a l’escaire esquerre de l’atac solsoní. La falta la treu magníficament Miki que obté un gol directe, que Valerio no pot aturar. És el 4 a 0.
Tot seguit es produeixen canvis en la formació solsonina, circumstància que aprofiten els visitants per combinar una jugada d’atac, que culmina Fuentes, superant Miquelet. És el 4 a 1. El relax i la descol·locació en el Solsona permet una altra bona combinació dels visitants, que tornen a marcar. És el 4 a 2 en el min. 90.
Els solsonins no volen que sigui dit i treuen de centre, lliguen una internada ràpida que finalitza Casanovas amb el 5 a 2 definitiu, en el min. 91, moment en el qual l’àrbitre xiula el final del partit.

Tres punts molt bons desprès de les darreres derrotes sofertes. El diumenge vinent a veure si aconsegueixen quelcom de positiu del camp de l’Artesa de Lleida.

PROPERA JORNADA

Diumenge, 6 de febrer de 2011, a les 4 de la tarda ( 16 :00), en el Camp Municipal d’Artesa de Lleida

CF ARTESA DE LLEIDA    &     CF SOLSONA