dimecres, 2 de febrer de 2011

Ampliat el termini per a la presentació de propostes per al segon concurs d’idees de projectes innovadors del CTFC

El lliurament dels premis s’efectuarà en l’acte d’inauguració de les instal·lacions del CEEI Solsona (a l’edifici del Seminari) 
Amb la idea de contribuir al desenvolupament local, el CTFC ha convocat el segon concurs d’idees de proyectes innovadors. El concurs està adreçat a persones físiques o jurídiques residents a Catalunya, que hagin pensat o concebut un projecte empresarial innovador, amb perspectives racionals de materialitzar-lo, relacionat amb la fabricació de béns o la prestació de serveis, i que suposin una innovació i diversificació del teixit existent o la penetració en nous mercats.

Es vol animar a persones, empreses i entitats fomentant l’esperit emprenedor per tal de generar la creació d’empreses i augmentar l’ocupació al territori rural.
Les idees de negoci s’hauran de presentar abans del 19 de març 2011. La presentació es farà a través del formulari que es troba a la web http://rllp.ctfc.es

Es concediran dos premis, un de 1.200 € i un de 300 €. El lliurament dels premis s’efectuarà en l’acte d’inauguració de les instal•lacions del CEEI Solsona.