dimecres, 26 de gener de 2011

V Torneig Solsona Patí Club de patinatge artístic


El dia 19 de desembre de 2010, just abans de les vacances de Nadal, al Pavelló Municipal d’Esports de la ciutat de Solsona es va celebrar el V Torneig Solsona Patí Club de patinatge artístic reunint a més de dos-cents patinadors d’arreu de Catalunya en una competició on va regnar un excel·lent ambient entre tots els assistents reunint a grans patinadors l’alt nivell tècnic on molt d’ells han representat a Espanya a competicions internacionals, i agrupant-hi també a patinadors tant novells que aquesta era la seva primera competició amb tant sols tres anys d’edat.

En aquesta competició hi van participar esportistes del C.H. Cadí, Foment Cardoní, C.P.A. Cubelles, C.P. Manlleu, C.P.A. Sant Vicenç de Montalt, P.A. Sant Just, C.P. Congrés, E.P.A. Sant Cugat i del Solsona Patí Club.

Un bon grup de patinadors del Solsona Patí Club hi van prendre part en aquesta competició aconseguint un total de vuit podis i d’excel·lents classificacions en una competició amb un elevat nombre de participants i d’alt nivell a totes les categories per ser la última competició de la temporada. Els patinadors solsonins varen ser: a la categoria Premini varem tenir a Arnau i Marina Albets, Blanca i Gemma Barrera, Paula García, Marc Miró, Laia Mujal i Ares Navarro; a la categoria Mini hi varem tenir a Núria Navarro; a la categoria “D” hi varem tenir a la Berta Carrasco; a la categoria “C” van competir-hi la Mercè Santcebrià i la Carolina Semís; a la categoria “Certificat” hi varem tenir competint a la Marta Miró i a la Jèssica H. Pallarès; a la categoria Aleví hi varen estar la Mercè Llordella i la Paula Martínez; i a la categoria Juvenil hi varem tenir a l ‘ Ariadna Fortes.

Començarem parlant de categoria Premini on hi van competir un bon nombre de patinadors solsonins que gairebé tots ells competien per primera vegada amb edats compreses entre els 3 i els 6 anys. El podi va estar dominat pels patinadors de la ciutat on Gemma Barrera en va ser la campiona, seguida pel Marc Miró en segon lloc i per la Blanca Barrera, germana de la campiona d’aquesta categoria, que es va situar en tercer lloc. La van seguir la Marina Albets en quarta posició i el seu germà Arnau Albets en cinquè lloc, per darrere es va situar la Laia Mujal en sisè lloc, just darrere al setè lloc es va situar la Paula Garcia i en un excel·lent vuitè lloc es va posicionar l’Ares Navarro.

A la categoria Mini també hi varem tenir a patinadors amb edats compreses entre els 3 i els 6 anys però que porten més temps en aquest esport, i la patinadora del Solsona Patí Club, Núria Navarro va pujar damunt del podi en segon lloc.

Pel que fa a la categoria “D” hi varem tenir a Berta Carrasco que va fer un excel·lent paper aconseguint situar-se en desè lloc en la seva tercera competició.

 A la categoria “C” les nostres patinadores solsonines ho van fer també d’allò més bé aconseguint un excel·lent sisè lloc per la Laia Pallarès, la Carolina Semís va aconseguir situar-se en onzè lloc i la Mercè Santcebrià, que era la primera vegada que competia, va aconseguir una bona tretzena posició.

Pel que fa a la categoria “Certificat” varem tenir a Jèssica H. Pallarès que va aconseguir pujar al capdamunt del podi obtenint el títol de campiona; de molt a prop la va seguir la Marta Miró en un excel·lent vuitè lloc.

La categoria “Aleví” va estar dominada per les nostres patinadores d’alt nivell i internacionals: Mercè Llordella va aconseguir pujar al capdamunt del podi com a campiona de la categoria seguida de molt a prop per l’altra solsonina Paula Martínez que va obtenir el subcampionat.

A la categoria “Juvenil” la nostra patinadora solsonina Ariadna Fortes va aconseguir acabar la temporada damunt del podi amb un excel·lent i meritori tercer lloc.


Volem destacar que tots els patinadors solsonins ho varen fer d’allò més bé i van gaudir d’una competició amb bon ambient entre tots els assistents. També volem agrair a la gran col·laboració aportada per l’Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès, Banc de Sabadell, Unim Caixa, “La Caixa”, Tallers Aufo Motor S.L., Transports Pere Fornell, “La Quitxalla”, “Q Jove”, Aula – Taller Plàstic, Dietètica els Gira – sols, Fotografia Llàtzer, L’estel Patins, Tot Patí, Axel Artístic, Restaurant “El Cobert” i multitud d’establiments solsonins i de l’entorn que ens han ajudat a fer que aquest trofeu s’hagi convertit en un referent a tota Catalunya. També volem destacar la gran feina portada a terme per tots els pares, mares i familiars dels patinadors solsonins que sense ells aquest trofeu no s’hauria pogut dur a terme. La nostra entrenadora Ester Fornell, a part de felicitar a tots els patinadors de l’entitat per la bona feina feta durant tota la competició, també vol felicitar a les monitores de l’entitat: Jèssica H. Pallarès i Montse Auguets perquè sense vosaltres la bona feina no es podria dur a terme, i per descomptat també vull destacar la gran feina feta per les noves ajudants que té l’Equip Tècnic com són la Mercè Llordella, la Paula Martínez, la Gemma Colilles i la Patrícia Cases.


Ariadna Fortes (3a class Juvenil)


grup de patinadors de Solsona que van competir a la tarda i acompanyats per alguns patinadors solsonins que van col·laborar a entregar trofeus a la clausura de la competició      
podi Aleví amb Mercè Llordella com a campiona i Paula Martínez com a subcampiona
podi de Certificat amb Jèssica H. Pallarès com a campiona