dimecres, 26 de gener de 2011

SÈNIOR FEMENÍ: CB SOLSONA 40- CATALANA OCCIDENT 35.


PARCIALS: 15-4, 21-15, 30-23, 40-35.

CB SOLSONA: COROMINAS 4, SIERRA 9, VILAGINÉS , LLORENS 4, CAITA , ANNA ESTANY 1, TORDESILLAS 8, CRISTINA ESTANY 8, RIBERA  6.
     
El CB Solsona va imposar-se en un partit molt disputat i intens davant el Catalana Occident. El primer quart va ser la clau de la victòria de les locals, quan van marcar les diferències i ja no les van deixar escapar. El Solsona va sortir molt fort en defensa, ben tancat al darrere, i va bloquejar l'atac d'unes manresanes desencertades en el tir exterior i que només van poder anotar quatre punts en el primer període. A partir d'aquí,el conjunt bagenc va saber reaccionar i va treballar de manera intensa per remuntar les distàncies. Les manresanes ja no van concedir més en defensa i van mantenir un pols molt igualat amb les solsonines, en que ambdós equips es van mostrar molt reticents a deixar avançar el rival (21-15).

En el segon temps, les jugadores del CB Solsona i les del Catalana Occident van continuar immerses en un frec a frec marcat pels forts sistemes en defensa d'ambdós equips. Al marcador,però, el Solsona va saber gestionar molt bé les distàncies inicials i va sentenciar.