dimecres, 19 de gener de 2011

Presentació al Consell Comarcal del Solsonès de la Prova de Raquetes de Neu 2011 al Port del Comte


La II Prova del Circuit de Raquetes de Neu 2011
puntuable per a la Copa Catalana i Copa d’Europa

El proper diumenge 23 de gener el Centre Excursionista de Lleida organitzarà la II Prova de Raquetes de Neu 2011 a l’estació d’esquí del Port del Comte (La Coma). La Prova de Raquetes de Neu 2011 consistirà en dues curses, la primera d’elles puntuable per a la Copa d’Europa i la Copa Catalana, serà la competició destinada als participants professionals amb un alt nivell tècnic, i la segona serà una cursa popular on es pot inscriure tot aquell qui ho desitgi.

La Prova Raquetes de Neu 2011 és una iniciativa del Centre Excursionista de Lleida, organitzador de la curs i compta amb el suport i la col.laboració del Consell Comarcal del Solsonès, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de la Coma i la Pedra, el Consell Esportiu del Solsonès,  l’Estació d’esquí Port del Comte, l’Ajuntament de Lleida, i també la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

A la presentació de la prova celebrada dilluns passat al Consell Comarcal del Solsonès, el President del Centre Excursionista de Lleida, Joan Ramon Segura, va voler manifestar quevull destacar l’alt grau d’implicació de l’estació d’esquí del Port del Comte en aquesta prova, sense la seva ajuda probablement no es podria celebrar. Vull agrair també el suport de l’Ajuntament de la Coma i del Consell Comarcal. Avui dilluns ja tenim més de 50 inscrits en la prova professional i en la prova popular podem arribar a un 100 participants”

Per la seva part, el Director de l’estació Port del Comte, Alfons Ferrer explicà que “el temps no serà l’òptim però la farem. Creiem que pot haver una nevada aquesta setmana. Si hi ha neu suficient el circuit que faran els participants serà el previst inicialment d’uns 14 Km, si per el contrari no neva tenim previst un pla b, una cursa trepitjant neu artificial produïda per l’estació per un recorregut alternatiu força interessant, més dur i una mica més curt. Serà un espectacle visual i molt espectacular. Garantim la prova de totes totes.”

L’alcalde de La Coma i La Pedra, Marc Escarré, present a la presentació va agrair al senyor Juan Ramon Segura i al senyor Lluís Simó l’esforç i la dedicació que estan dedicant a aquesta cursa, i ressaltà que “ l’entusiasme e il.lusió que tenen per aquest esport encara minoritari ens l’han transmès a tots plegats.”
 
Des del Consell Comarcal del Solsonès, el Conseller d’Esports i Vicepresident, Joan Solà va voler agrair al Centre Excursionista de Lleida haver escollit Port del Comte com a seu de la II Prova de Raquetes de Neu fet que demostra que es segueix impulsant les accions esportives a la comarca, i també aprofità per remarcar el total suport a aquesta prova des del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès per què ajudarà a donar a conèixer turísticament la comarca.

Tots aquells que vulguin participar a la Prova de Raquetes de Neu 2011 trobaran les fulles d’inscripció , així com la informació dels horaris de les curses a la web oficial del Centre Excursionista de Lleida (www.cel.cat) o bé a la web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ( http://www.feec.org/Avtivitats/compet/inscripcions_compet.php.


Font: Consell Comarcal