dimecres, 26 de gener de 2011

L’Ajuntament de Solsona organitza nous cursos de tai-txi arran de la demanda registrada


 
Promoure hàbits de vida saludables i benestar és l’objectiu amb el qual la regidoria de Polítiques d’Igualtat del consistori solsoní organitza enguany nous cursos de tai-txi, i dóna resposta a la demanda de continuïtat per part dels participants a les edicions anteriors. Dilluns, dia 31, l’Oficina d’Atenció Ciutadana obre el termini d’inscripcions per al primer curs, que es durà a terme els dimecres del 9 de febrer al 25 de maig, per al públic en general, i els dilluns del 7 de febrer al 30 de maig per a persones amb malalties cròniques com fibromiàlgia o fatiga crònica.

L’any passat van participar una mitjana de setanta persones a cadascuna de les tres convocatòries organitzades. Atesa la demanda expressada pels assistents, enguany la regidoria ha fet una programació anual amb dos cursos de quatre mesos de durada, de febrer a maig i de setembre a desembre. Cada curs s’impartirà per a quatre grups diferents, segons els horaris.

David Cifré, instructor diplomat de tai-txi-txuan, impartirà les sessions, que es duran a terme a la sala d’actes del Casal de Cultura i Joventut, al gimnàs de l’Escola Setelsis i a l’aula de psicomotricitat de l’Escola El Vinyet, en funció del grup. 

Les places són limitades. Per a la primera convocatòria, cal inscriure’s a l’OAC de l’Ajuntament de Solsona entre el 31 de gener i el 8 de febrer. El preu del curs és de 40 euros. A partir del 15 de juny s’obriran les inscripcions per a les sessions que començaran el setembre.

El tai-txi és una tècnica mil·lenària oriental, basada en l’encadenament de moviments lents i suaus, que afavoreix l’equilibri físic i mental de qui el practica i en millora l’autocontrol i l’harmonia corporal. Tota la informació relativa als horaris dels cursos d’aquest any es pot descarregar de l’apartat de documents del web municipal (www.ajsolsona.cat), dins del subapartat de Polítiques d’Igualtat.              Solsona, 26 de gener de 2011
Font: Ajuntament de Solsona