dijous, 20 de gener de 2011

F.P.E. ARRELS – FEMENÍ BASE 1a. DIVISIÓ: ARRELS, 7 – ESCOLA PIA SABADELL, 1


Arrels: Carla Ferrer,Anna Magin, Laia García, Paula Vilà, Tània Bonillo, Laura Moreno, Maria Moreno, Ramona Sató, Urgell Marco, Anna Masana.

Partit jugat al pavelló vell davant del nostre rival més directe ja que fins diumenge estàvem empatats a punts fet que ens va fer preparar el partit molt seriosament i sortir a la pista a tope des d’el primer minut. Fruit d’aquesta concentració vàrem poder marcar el ritme del partit i després d’algunes ocasions fer el nostre primer gol. Sense baixar la intensitat vam fer el segon i a partir d’aquí ja varem controlar el partit. Cal remarcar l’actitud positiva en tot moment de tot l’equip i que un cop vàrem començar les rotacions a la banqueta el nivell no va baixar i gràcies a això el partit es va acabar guanyant fàcilment.

Cal comentar que tot just començar la segona part la seva portera es va lesionar al xocar amb una companya i es va trencar el nas, fet que segurament les va afectar durant la resta del partit i ens va facilitar la feina però cal remarcar que aquest accident a nosaltres no ens va despistar i varem seguir jugant igual.

L’ambient entre els dos equips i les dos aficions va ser en tot moment inmillorable fet que val la pena destacar. Cal afegir que la capitana del Pia Sabadell, la Carla, té arrels solsonines i es coneixia amb moltes jugadores locals.

Amb aquesta victòria ens consolidem a la 4a. posició de la lliga i fem un pas endavant respecte els equips del darrera. Cal seguir així i no afluixar!!!!