dimecres, 19 de gener de 2011

El Rotary Club de Solsona organitza un dinar-conferència sobre la comunicació interpersonal en l’era digital


Els assistents col·laboraran en un programa de promoció dels joves

Tot i les facilitats que proporcionen les noves tecnologies de la informació, en plena era digital hi ha expressions de comunicació interpersonal que només poden manifestar-se cara a cara. “El fantàstic copet a l’esquena” és el títol del dinar-conferència obert a tothom que el Rotary Club de Solsona organitza dilluns vinent, dia 24 de gener, a les dues del migdia al restaurant Petit Buffi de l’Hotel Sant Roc. El ponent convidat és Jordi Robert-Ribes, conferenciant professional, autor del bloc Networking & Business i director d‘Inversions a  XGR S. L.

Enginyer en telecomunicacions, Jordi Robert-Ribes es dedica a l’assessorament sobre xarxes i noves empreses i ha pronunciat conferències a universitats com la de Sidney, la Deusto Business School o l’Escola d’Enginyeria La Salle i ha participat en programes d’educació executiva a la Harvard Business School. Ha estat consultor per a la innovació empresarial del primer ministre andorrà i responsable d’obtenció de capital per a empreses, així com gerent de recerca i desenvolupament d’una companyia de telecomunicacions implantada a Austràlia. 

Aquesta convocatòria estava programada el desembre passat, però va haver d’ajornar-se per motius personals del ponent.  El preu del dinar és de 20 euros, amb els quals els assistents col·laboraran també amb el programa Protagonistes del demà, destinat a l’alumnat de secundària, que el Rotary Club de Solsona vol posar en marxa aquest curs. Aquesta iniciativa consistirà a premiar els joves que excel·leixin per les qualificacions acadèmiques i la vocació de servei a la comunitat mitjançant la participació en el teixit associatiu local. Les pròximes setmanes l’entitat té previst reunir-se amb els centres educatius per consensuar les bases del concurs i la seva promoció.

Les persones interessades a assistir al dinar-conferència “El fantàstic copet a l’esquena” poden fer la reserva trucant al telèfon 973 48 00 06.


DINAR-CONFERÈNCIA: ‘EL FANTÀSTIC COPET A L’ESQUENA’,
A CÀRREC DE JORDI ROBERT-RIBES

Dilluns 24 de gener de 2011, 14 h
Hotel Sant Roc – Restaurant Petit Buffi
Reserves: Tel. 973 48 00 06  
Preu: 20 euros

Dr. JORDI  ROBERT-RIBES, conferenciant professional, autor del bloc Networking & Business, director d‘Inversions a  XGR S. L.

Conferència: “El fantàstic copet a l’esquena”
En l’era Internet sovint pensem, erròniament, que ja no cal que ens vegem cara a cara. Doncs potser sí que cal. Jordi Robert aporta un toc de realisme davant del “bombo” de les xarxes socials d’Internet. El copet a l’esquena, per exemple, no es pot fer on line. Estudis científics de la Columbia University of Alberta demostren la generació de confiança que s’aconsegueix amb aquesta simple acció d’acceptació social. Veurem les diferències principals entre els contactes preInternet i els expressats cara a cara.