dimarts, 25 de gener de 2011

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: ARRELS, 1 – PIRINAICA, 2


Arrels: Magí, Palla, Alí, Andrei, Ramon, Jorge, Najim, Moha, Nourddin, Marc, Ferran. També: Òscar

ENS FALTA RESOLDRE

            Els jugadors locals van sortir al camp amb ganes, buscant la victòria. Al davant, un equip compacte, que es defensava amb ordre sense renunciar tampoc a buscar la victòria. Durant la primera part no hi va haver un dominador clar del partit, si bé les millors ocasions les van tenir els solsonins. Van ser, però, els visitants qui van aprofitar el que va ser pràcticament la seva única ocasió clara per inaugurar el marcador. Posteriorment, vam tenir ocasions per empatar, la millor en una doble rematada rebutjada pels travessers.

            A la segona part, els manresans es van limitar a mantenir el resultat, mentre els nostres no van saber sobreposar-se a unes discutibles decisions arbitrals i pràcticament van sortir del partit. Cap a la meitat, en una jugada de contraatac, els visitants van aconseguir marcar el segon gol, que pràcticament sentenciava el partit. Poc després, el Ramon veia dues grogues consecutives i deixava l’equip amb 10, i el Nourddin s’havia de retirar lesionat. Gairebé al final, vam poder escurár distàncies a l’aprofitar un embolic dins l’àrea. Però ja no quedava temps per a res més.

            En definitiva, tres punts que volen, potser injustament, però el rival va saber fer el seu partit aprofitar a la perfecció els nostres errors. El proper dissabte anem a Avinyó, un camp que per nosaltres és molt difícil.