dijous, 20 de gener de 2011

C.E. ARRELS – CADET 1a. DIVISIÓ G.8: VIC RIUPRIMER REFO, 6 – ARRELS, 1


Arrels: Jordi Vilà, Ivo, Xavi, Sala, Arnau, Pijuan, Oussama, Ollé, Roger, Guilli  i Àlex. També: Pau, Albert i Oualid

Gol: 2-1 min 40 Guilli

MAL INICI D’ANY

Passades dues jornades després de l’aturada nadalenca,  s’havist que als cadets d’arrels no els ha provat el nou any la que en els dos partits disputats han acabat de la mateixa manera, amb derrota.

Aquest dissabte, al camp municipal de Vic els jugadors solsonins van sortir al camp amb la mentalitat de poder guanyar el partit, però sols va durar un quart d’hora, ja que els locals en el minut 15 i 16 van fer de manera consecutiva dos gols que van deixar als solsonins tocats. La resta de la primera part es va lluitar i en un xut de falta indirecte per cessió al porter el Guilli va aconseguir marcar el gol de l’hono , cosa que feia pensar en que l’equip tornaria a entrar al partit.

Amb aquesta sensació es sortia a jugar la segona meitat, però una errada de l’arbitre al no marcar un clar fora de joc local va fer que els vigatans aconseguissin el tercer i l’equip visitant s’enfonsés, cosa que els de casa van aprofitar per aconseguir el resultat final de 6 a 1.

Aquest dissabte a les 15:00 al municipal ens visita el Sallent, un equip que està en la mateixa situació que nosaltres però que si no s’hi posa l’actitud necessària de segur que ens ho posarà molt difícil.