dimecres, 26 de gener de 2011

C.E. ARRELS – CADET 1a. DIVISIÓ G.8: ARRELS, 3 – SALLENT, 1


Arrels: Jordi Vilà, Ivo, Xavi, Sala, Albert, Arnau, Pijuan, Olle, Roger, Guilli i Àlex. També: Pau , Houssain, Robin, Garcia, Ribera i Ossama

Gols: 1-0 min 17 Roger, 2-0 min 66 Arnau, 2-1 min 70, 3-1 min 78 Àlex

VICTÒRIA TRABADA

Dissabte els cadets del CE Arrels van aconseguir una victòria que ha de servir per agafar ganes de cara a la segona volta que està a punt de començar.

El partit va ser jugat amb força nervis i d’aquí que fos un partit trabat, on les jugades costaven de trenar i les imprecisions eren a l’ordre del dia. Tot i això el gol del Roger al minut 17 va donar una mica mes de calma, però el joc durant tota la primera part va costar de veure.

A la segona la tònica va ser la mateixa, nervis i més nervis, pèrdues de pilota, fins que l’Arnau al minut 66 va aconseguir el segon gol desprès d’acabar una  jugada pel centre. aquest donava tranquilitat, però va durar poc, ja que els de Sallent van retallar la diferència amb un gol en fora de joc i vaN tornar-los al partit. finalment l’Alex va rematar una centrada de primeres que feia pujar el 3 a 1 definitiu al marcador.

Aquest dissabte tornem a terres vigatanes per jugar amb l’OAR Vic.