dimarts, 11 de gener de 2011

C.E. ARRELS – ALEVÍ ‘A’ 2a. DIVISIÓ G. 8: E.F. CERVERA, 0 – ARRELS, 9


Arrels: Guillem Ribó, Lluís Pijuan, Albert Pijuan, Guillem Bajona, Guillermo Morales, Manel Estany, Toni Moreno, Lluís Villaró.

INTRACTABLES

Primer partit després de l’aturada nadalenca i els alevins del CE ARRELS continuen en la mateixa línia d’abans. El primer desplaçament del 2011 fou a Cervera i desplegant un consistent joc els solsonins s’imposaren per un incontestable 0-9. El Guillem Ribó, com a porter, ens va sorprendre jugant més amb els peus que amb les mans, les pilotes que li arribaven eren jugades cap a les bandes donant continuïtat al joc. La defensa, formada pels germans Pijuan i el Guillem Bajona, mantenint un gran nivell en la vesant defensiva, mantenint la porteria a cero, com en la ofensiva aconseguint algun golet. Al mig del camp, el Manel Estany i el Guillermo Morales, treballadors incansables, donant equilibri i marcant el ritme del partit i al davant dos matadors, el Lluis Villaró i el Toni Moreno, pressionant com a primers defenses qualsevol intent de jugar dels rivals i finalitzant totes les jugades d’atac, la majoria entre els tres pals.

I al davant un bon equip, l’Escola de Futbol de Cervera, situat a la zona mitja de la taula classificatòria que malgrat intentà entrar dins el partit en cap moment ho va poder fer per que el CE Arrels va mantenir en tot moment la possessió i control de la pilota.