dimarts, 25 de gener de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 29/01 al 05/02


CANALDA
Festa de la Candelera i Sant Blai.- Diumenge vinent, 6 de febrer, missa i benedicció de candeles i fruits.

CASTELLVELL
Festa de la Candelera.- Diumenge que ve, 6 de febrer, Missa a 2/4 de 12, amb benedicció de candeles i processó.

CLARIANA
Festa de Santa Àgata.- Diumenge vinent, 6 de febrer, a les 12, Missa a la capella de Santa  Àgata (passat el pont del riu Negre), per commemorar la festivitat de la patrona de les dones, la verge i màrtir santa Àgata. Tot seguit benedicció i repartiment del pa.

CAMBRILS
Festa de la Candelera.- Dimecres, 2 de febrer, és la Presentació del Senyor. Missa i benedicció de candeles.

LA COMA
Presentació del Senyor.- Dimecres, 2 de febrer, Missa i benedicció de candeles.
Sant Blai.- Dijous, 3 de febrer, Missa i benedicció dels fruits de Sant Blai.

LA MATA (Llinars)
Festa de la Candelera i Sant Blai.- Dimecres, 2 de febrer, a les 12, Missa i benedicció de candeles i fruits.

LA SELVA
Candelera i Sant Blai, a Marsinyach.- Diumenge que ve, 6 de febrer, a la 1, Missa i benedicció de les candeles i dels fruits de sant Blai.

LINYA
Festa de la Candelera i Sant Blai.-  Aquest dissabte, 29 de gener, a les 7 del vespre, Missa i benedicció de les candeles i dels fruits de Sant Blai.

LA TORRETA (Preixana)
La Candelera i Sant Blai.- Diumenge vinent, 6 de febrer, a les 10 del matí, Missa i benedicció de candeles i fruits.

MADRONA
La Candelera i Sant Blai.- Dissabte vinent, 5 de febrer, a 2/4 de 6 de la tarda, Missa i benedicció de candeles i fruits.

MONTPOL
Festa de la Candelera al Santuari de Massarrúbies.- Diumenge vinent, 6 de febrer, celebrarem la festa de la Candelera i de Santa Àgata. A les 12 del matí, benedicció de les candeles a l’atri, Missa i, en acabar, benedicció del pa de Santa Àgata.

NAVÈS
Festa de la Candelera i Sant Blai.- Avui diumenge, 30 de gener, a 2/4 de 12 del matí, Missa i benedicció de les candeles i dels fruits de Sant Blai.

ODÈN
La Presentació del Senyor.- Dimecres, 2 de febrer, Missa i benedicció de candeles.

OGERN
Festa de la Candelera i benedicció de fruits de Sant Blai.- Avui diumenge, 30 de gener, a les 12. Diumenge vinent, dia 6, no hi haurà Missa. Torthom està convidat al Santuari de Massarrúbies per celebrar la Candelera i Santa Àgata i rebre el pa beneït.


PINELL
La Candelera i Sant Blai.- Diumenge que ve, 6 de febrer, a les 10 del matí, Missa i benedicció de les candeles i fruits.

SANT CLIMENÇ
La Candelera i Sant Blai.- Diumenge vinent, 6 de febrer, a 2/4 de 12 del migdia, Missa i benedicció de les candeles i fruits de Sant Blai.
Defunció.- El dia 18 de gener, fou enterrada a Sant Climenç, Pilar Riba Caelles –casa Xarpell-, de 81 anys. Al cel sigui. A tots els familiars el més sentit condol!

SANT LLORENÇ
Festa de Sant Blai.- Dijous, 3 de febrer, a la Missa de les 6 de la tarda, benedicció dels fruits de Sant Blai.

SOLSONA
Bateig.- Avui diumenge, 30 del gener, a 2/4 de 6 a la Catedral, rebrà les aigües baptismals per convertir-se en fill de Déu i de l’Església el nen José Antonio Carabán García, fill de José Antonio i de Susana.
Primera Comunió.- Avui diumenge, dia 30, a 2/4 de 12, al Cor de Maria rebrà Jesús en l’Eucaristia per primera vegada Carlos Demetrio Cabrera. Moltes felicitats, Carlos!
Festa de la Candelera.- Dimecres vinent, 2 de febrer, es farà la benedicció de les candeles a la Missa del Claustre de les 10 del matí i a la Missa de la Companyia de Maria de 2/4 de 8 del vespre. Es lliurarà candeles a tothom.
Sant Blai.- Dijous que ve, 3 de febrer, a la Missa de les 10 de la Catedral, es farà la benedicció de fruits i es venerarà la relíquia de Sant Blai.

VIDA CREIXENT.- La festa dels sants Patrons del moviment, dia 2, coincideix amb la festa de la Candelera. Podem assistir a la missa de les 10 del matí a la Capella del Claustre o a la de  la Companyia de Maria a 2/4 de 8 del vespre.
La reunió mensual serà dilluns, 7 de febrer, a 2/4 de 6 de la tarda.

Jornada Mundial de la Vida Consagrada.-
Aquest dissabte, 29 de gener, les comunitats religioses del Miracle i Solsona s’aplegaran al església de la Companyia de Maria per celebrar la Jornada de la Vida Consagrada, amb els següents actes:
Pregària de Vespres, a les 6 h. 20 m. de  la tarda. Tot seguit l’Ecuaristia, a 2/4 de 7, i en acabar hi haurà un petit refrigeri. Ens plaurà molt que ens hi acompanyeu, tot pregant perquè el Senyor devetlli noves vocacions per a la vida consagrada.

MISSES ENCOMANADES
SOLSONA: Dia 29.- A les 8 del vespre, per José Magín Medina (1r a.), Josep Barrera Coll, Rosa Vila Massana; esposos Pasqual Massana Rovira i Ramona Añé Manonellas. Dia 30.- A les 10 del matí, per Rosa Cabó Plana (3r a.), Pilar i Dolors Argerich Reig, Josep Barrera Coll (11è a.); esposos Joan Solanelles Erola (26è a.) i Carme Pujol Barrera (3r a.), Miquel Barrera Cinca i Teresa Coll Angrill. A 2/4 de 12, per Ramon Montanyà Tomasa (4t a.), Josep Barrera Coll (11è a.); esposos Lluís Auguets Vilardell (9è a.) i Claustre Segués Segués, Miquel Barrera Cinca i Teresa Coll Angrill, Joan Solanelles Erola (26è a.) i Carme Pujol Barrera (3r a.). A 2/4 d’1, per Ramon Call Fornell, Fermí Vila Sala i fam. Espuga-Solé, Josep Barrera Coll (11è a.); esposos Joan Solanelles Erola (26è a.) i Carme Pujol Barrera (3r a.). Dia 3.- Per Anton Rafart Planas (5è a.); esposos Esteve Bantolra Solanellas i Mercè Riba Colilles. Dia 5.- A les 10 del matí, per Ramon Cardona Pallarès (18è a.), Joan Aubarell Angrill i pares Àngel i Rosalia.