dimecres, 19 de gener de 2011

Activitat a l'arxiprestat Solsona-Morunys del 22/01 al 30/01


Festa de la Candelera i Sant Blai.- Dissabte vinent, 29 de gener, a les 7 del vespre, Missa i benedicció de les candeles i fruits.

LLOBERA
Festa de Sant Sebastià.- Aquest diumenge, 23 de gener, Missa a les 10 del matí.

MIRAVÉ
Festa de Sant Vicenç.- Avui diumenge, 23 de gener, a les 12, Missa i benedicció del pa per celebrar el nostre patró.

NAVÈS
Festa de la Candelera i Sant Blai.- Diumenge vinent, 30 de gener, a 2/4 de 12, Missa i benedicció de les candeles i fruits.

VALLFEROSA
Festa de Sant Antoni de Puig-redon.- Avui diumenge, 23 de gener, a les 12, Missa en honor de sant Antoni Abat.

SOLSONA
Festa de Antoni Abat.- Se celebra aquest dissabte, 22 de gener. Missa a les 10 del matí, que celebrarà mossèn Enric Bartrina amb assistència de la Junta de Sant Antoni. Tot seguit es farà la benedicció del pa per a tothom. A 2/4 de 12, benedicció dels animals al carrer Castell i els tres tombs.

Jornada de la Infància Missionera.-  Avui diumenge, 23 de gener, l’Església prega pels infants d eles Missions i enguany en especial pels d’Oceania. Jesús va dir als Apòstols que bategessin a tota criatura en nom del Pare i del Fill i de l’Esperita Sant i així ho van fer ells i ho ha seguit fent l’Església. El Baptisme conté en germen tota la vida cristiana que s’ha d’anar desenvolupant. “Déu no fa accepcions, accepta tothom qui el tem i practica la justícia, sigui de la nació que sigui”, escriu sant Pere a la segona carta.
Podem fer la nostra aportació anònima i responsable a la parròquia mitjançant el sobret que trobarem en el Full Diocesà, o bé, a l’entrada de l’església. Un dia uns infants anònims ens ho agrairan. 

Octavari de pregària per la unitat dels cristians.- Encara resten 4 dies de la Setmana de pregària per la Unitat dels Cristians. La fem en comunitat a la Missa de 2/4 de 8 del vespre a l’església de la Companyia de Maria i finalitza dimarts, dia 25. “Us demano que visquem amb intensitat aquesta setmana de pregària. Que cadascú meditit personalment el lema d’enguany que ens fa mirar cap a la vida de l aprimera comunitat cristiana de Jerusalem, que diu que eren constants en escoltar l’ensenyament dels apòstols i a viure en comunió fraterna” (Bisbe  Xavier).

Apostolat de l’Oració.- Les zeladores poden passar per la Parròquia a buscar les estampes de les intencions del Sant Pare per a l’any 2011.

Calendari Arxiprestal 2010.-  Si algú encara no té el calendari, el pot passar a recollir a la Casa de la Parròquia de 12 a 2/4 de 2, o bé, a la Cúria del Bisbat els matins de les 9 a les 2.
Adoració al Santíssim.- Dimarts, 18 de gener, de 2/4 de 6 a 2/4 de 8 del vespre, a la capella de la Mercè (Catedral).


MISSES ENCOMANADES
SANT LLORENÇ: Dia 24.- Per Jaume Moix Vidal i Jaume Moix Barnola, Ot Parramon Guitart. Dia 25.- A santa Teresina. Dia 26.- Per Balbina Vila Puig. Dia 28.- Donant. Dia 29.- A la Mare de Déu de Lord. Dia 30.- Donant.
SOLSONA: Dia 22.- A les 10 del matí, pels esposos Ramon Gangolells i Llúcia Vilà i Rosa Vilardell. A 2/4 de 7 de la tarda, per Jaume Cases Parcerisa (14è a.), germans Ramona i Lluís Real Ventura (17è i 6è a.). A les 8 del vespre, per Salvador Rius Cuadros; esposos Ramon Gangolells i Llúcia Vilà i Rosa Vilardell. Dia 23.- A les 10 del matí, per Francisco Mas Villorbina, família Ventura-Capdevila, Pilar Rodríguez Arias; esposos Ramon Gangolells i Llúcia Vilà i Rosa Vilardell, Joan Carols Serra i Paula Costa Orrit i fills Andreu i Josep, Josep Vilaseca Culell i Miracle Barcons Ribalta, Joan Barcons Ribalta i Rosa Codina Ribalta, Josep Barcons Ribalta i Pilar Torrent Castells. A les 11, a l’hospital, pels germans Ramona i Lluís Real Ventura (17è i 6è a.). A 2/4 de 12, per Fe Ruaix Obradors (4t a.) i Josep Casanovas Alsina, Francisco Mas Villorbina; esposos Josep Vilaseca Culell i Miracle Barcons Ribalta, Joan Barcons Ribalta i Rosa Codina Ribalta, Josep Barcons Ribalta i Pilar Torrent Castells Ramon Gangolells i Llúcia Vilà i Rosa Vilardell. A 2/4 d’1, Francisco Mas Villorbina, Alejandro Postils, Lluís Montraveta Cortina (6è a.), germans Ramona i Lluís Real Ventura, Fermí Vila Sala i fam. Espuga-Solé; esposos Marcel·lí Postils i Maria Orriols, Josep Vilaseca Culell i Miracle Barcons Ribalta, Joan Barcons Ribalta i Rosa Codina Ribalta, Josep Barcons Ribalta i Pilar Torrent Castells Ramon Gangolells i Llúcia Vilà i Rosa Vilardell. Dia 26.- A les 10 del matí, pels esposos Pere Obiols i Carme Capa. A  2/4 de 8 del vespre, per Soledat Folch Albets i Rossend Marsinyach Montanyà (3r a.); esposos Pere Obiols i Carme Capa. Dia 28.- A les10 del matí, per Ramon Call Fornell.