dimarts, 7 de desembre de 2010

Repeteixen el format cultural i participatiu de la festa de Nadal per a la gent gran de la comarca


Se celebra dimarts vinent a 2/4 de 5 de la tarda al Teatre Comarcal


Després de la primera edició amb canvi de format, celebrada l’any passat, enguany l’Ajuntament de Solsona i el Consell de la Gent Gran de la ciutat tornen a apostar per una festa de Nadal per a la gent gran de caràcter lúdic, cultural i participatiu al Teatre Comarcal. En seran protagonistes la música i la poesia. Se celebrarà dimarts vinent, dia 14, a 2/4 de 5 de la tarda i l’entrada és gratuïta.

Aquest any “insistim en el format cultural, perquè en l’edició anterior va ser molt ben acollit”, assenyala l’alcalde, David Rodríguez, que agraeix la implicació del Consell de la Gent Gran en l’organització de l’activitat,  juntament amb la regidoria d’Acció Social, per mitjà dels Serveis Socials d’Atenció Primària. A més, l’alcalde posa de relleu l’actuació de luxe de Roger Mas, que tancarà la tarda.

La festa s’obrirà amb una cantada de nadales per part de la Coral Sant Jordi del Club Catalunya Caixa; continuarà amb un recital de poesia a càrrec de Mercè Augé i Montserrat Codina, l’actuació d’acordió de Josep M. Tristany, seguida d’una audició de l’Escola Municipal de Música. També entonarà nadales l’Associació de Jubilats Estel del Solsonès i, a continuació, actuaran alumnes de l’Àtic Taller Musical i, per acabar, Roger Mas. Presentarà l’acte Imma Serra, conductora del programa de Solsona FM Camins.

          Solsona, 7 de desembre de 2010

Font: Ajuntament de Solsona