dimecres, 15 de desembre de 2010

Magnífica 2a Duatló del Solsonès amb més de 200 participants i amb un excel•lent nivell d'atletes!

Diumenge passat dia 12 de desembre es va celebrar a la zona del Pantà de Sant Ponç ( Clariana de Cardener ) la segona edició de la Duatló del Solsonès, aquest cop essent prova puntuable per al campionat de Catalunya de duatlons.
Concretament varen ser 205 valents i valentes que van participar d’una prova amb un excel·lent nivell de participants i que a la vegada van gaudir d’un paissatge i circuit envejable per a la pràctica d’aquest esport. El recorregut d’enguany va ser una mica més dur que en l’edició passada amb 5,2 km de cursa a peu amb desnivell pronunciat, 24,3 km de tram en btt  i finalment un recorregut de 3,5 km altra vegada a peu.
 El guanyador en categoria masculí va ser Pau Zamora del C.E. Triatló Distance amb un temps de 1h 27’ 35’’ i va ser Montse Martínez del  C.N. Reus Ploms en categoria femení qui es va adjudicar la victoria amb un temps de 1h 44’ 43’’.
  Cal destacar també la bona participació i obtenció de resultats dels equips del C.N. Reus Ploms i C. Triatló l’Eix de Navàs que van fer molt bons resultats coma  equip. El millor participant local va ser per a Albert Seuba ( sub23 ) quedant en la posició 110 amb un temps de 1h 53’43’’.
  Un cop acabada la cursa els atletes van ser obsequiats amb la samarreta commemorativa, un entrepà de botifarra i nombrosos sortejos de material esportiu.
  Des de l’organització de Gesport i Tosports volem donar les gràcies als nostres col·laboradors i patrocinadors com: Mizuno, Ternua, Scott, TKS Sports, Sidtel Orange, Motos i Bicis Farràs, Marathon Sports, Coca-Cola, Hotel Crisami i Can Solvi.
  Si voleu veure fotos les trobaràs al facebook de Gesport Gestió Esportiva i properament a la nostra web!

Gran afluència de públic a l'arribada
Gran imatge dels boxes
Guanyadora femení, Montse Martínez

Pau Zamora, guanyador
Preparats per donar la sortida
Zona d'organització