divendres, 17 de desembre de 2010

La XIV edició del Premi SIGNUM 2010 serà per a Mercè Augé


La Fundació Francesc Ribalta atorga el Premi SIGNUM
a Mercè Augé i Pellicer per la seva implicació i compromís amb la cultura
i una vida vida dedicada l’ensenyament


El Consell Comarcal del Solsonès, seguint l’esquema iniciat l’any passat, proclamarà oficialment, divendres 17 de desembre a les 20.30 hores al Pati Gòtic del Consell Comarcal del Solsonès, la XIV edició del Premi Signum coincidint amb la recepció oficial amb motiu de les festes de Nadal.

Aquest premi, instaurat per primera vegada l’any 1997, s’ha anat concedint any rere any per tal de reconèixer la tasca i l’exemple de totes aquelles persones i institucions de dins i de fora de la comarca que han destacat al Solsonès, tant per la seva vàlua professional com per la seva qualitat humana en qualsevol dels àmbits possibles, siguin de l’esport, científic, humanitari, mèdic, artístic, cultural, social o polític.

La Fundació Francesc Ribalta, integrada per persones coneixedores de la realitat social, cultural i històrica de la comarca del Solsonès, ha valorat i madurat durant el transcurs dels darrers mesos aquelles persones i institucions possibles mereixedores del guardó, proposant així un candidat per a rebre el guardó.

La Fundació Francesc Ribalta, ha seguit, com cada any, un procés de diàleg entre els membres que conformen la Fundació que ha portat a designar un nou candidat a rebre el Premi Signum. Enguany s’ha optat per una persona que representa constància i energia i que ha dedicat bona part de la seva vida a l’ensenyament i a la formació de nens i joves, sense descuidar la seva aportació personal al món de les entitats i del govern de la seva ciutat. Pel seu entusiasme i fermesa en el dia a dia, inculcant des de l’ensenyament i el lleure uns valors del tot necessaris per arribar a formar una societat més digna, d’una banda, i de l’altra, per la seva implicació i compromís amb la cultura i el bé comú, s’acorda proposar per rebre el catorzè Premi Signum a Mercè Augè i Pellicer.

El Ple del Consell Comarcal del Solsonès, reunit extraordinàriament divendres 17 de desembre de 2010, acordarà atorgar el catorzè premi SIGNUM a Mercè Augé i Pellicer. El Premi l’hi serà lliurat el proper divendres 14 de gener de 2011 al Teatre Comarcal de Solsona. Un cop finalitzat l’acte, la Coral Estel del Solsonès interpretarà un seguit de nadales.

Font: Consell Comarcal del Solsonès